Hogyan tisztíts cipőt?

Hogyan tisztítsd az adidas ZX Flux-ot?

Téged is elvarázsolt, de a tisztán tartása miatt még bizonytalankodsz, hogy megvedd-e? Vagy már ott van a kollekciódban egy ilyen modell, és nem tudod, hogyan szerezd vissza neki régi fényét? Ne aggódj - tényleg nem bonyolult! Elmondjuk, hogyan tisztítsd az adidas ZX Flux-ot.
Nézd meg hogyan kell tisztítani az adidas ZX Flux-ot?

Hogyan tisztítsd az adidas Superstar-t?

Semmi sem ragadja magával annyira a fehér sportcipők rajongóit, mint a kifogástalan tisztaság! De ezt nagyon nehéz megőrizni. Van néhány jól bevált módszer, ami segíthet benne, hogy a megjelenésed tökéletes legyen. Tegyél róla, hogy a cipőd mindig úgy nézzen ki, mintha most vetted volna.
Nézd meg hogyan tisztítsd az adidas Superstar-t?

Hogyan tisztítsd a Nike Air Max-et?

Már megvetted, most pedig azon gondolkozol, hogy hogyan tisztítsd a Nike Air Max-et? Vagy még csak most készülsz megvásárolni, de a látszólag nehéz tisztítás elriaszt tőle? Akkor jó hírünk van: a Nike Air Max ápolása a látszat ellenére nem olyan bonyolult!
Nézd meg hogyan tisztítsd a Nike Air Max-et?

Hogyan tisztíts egy textilből készült cipőt?

Tornacipő, espadrille, légáteresztő hálóból készült sportcipő - a kedvenc cipőnk edzésre és a mindennapokra is szellős, ugyanakkor remekül mutat. De hogyan lehet megőrizni az állapotát éveken keresztül?
Nézd meg hogyan tisztíts egy textilből készült cipőt?

Hogyan tisztíts egy velúr cipőt?

A természetes velúr anyag igényes, de ha a megfelelő tisztítást és impregnálást alkalmazod, akkor a velúr cipő ápolásának nem szabad gondot okoznia.
Nézd meg hogyan tisztíts egy velúr cipőt?

Hogyan gondoskodj a cipődről?

Jobb a megelőzés! Az anyukánk és a nagymamánk már gyerekkorunkban is gyakran mondta ezt, és a cipők esetében is igaz. Mielőtt először felveszed az új sportcipőd, gondoskodj róla, hogy már előre be legyen biztosítva!
Nézd meg hogyan gondoskodj a cipődről?

Hogyan tisztíts egy fehér cipőt?

Kétség sem fér hozzá, hogy a legjobb eredményt az adja, ha a fehér cipődről rendszeresen távolítasz el minden szennyeződést. Az, amelyik túl sokáig marad rajta, tartósan károsíthatja a lépőt: úgy, hogy még egy tényleg alapos tisztítás sem adja vissza neki régi fehérségét.
Nézd meg hogyan tisztíts egy fehér cipőt?

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]