Get your news together!

Kísérj minket figyelemmel! Mit nyerhetsz vele?

-10% kedvezményt
az első vásárlásodra;

Legújabb akciókról szóló infókat,
melyek segítségével kedvezményesen
vadászhatod le az álom sneakered;

Értesítést a legfrissebb
modellekről és limitált kollekciókról;

Bizonyosságot, hogy minden
akcióról elsőként értesülsz!

QUESTIONS & ANSWERS

MI A TEENDŐ, HA NEM ÉRKEZETT MEG AZ AKTIVÁLÓ LINKET TARTALMAZÓ E-MAIL?

NE AGGÓDJ, EZ ELTARTHAT EGY KIS IDEIG. MIUTÁN ELMENTETTED AZ ADATAIDAT AZ ŰRLAPON, VÁRJ 15-20 PERCET. ENNYI IDŐ ALATT AZ AKTIVÁLÓ LINKET TARTALMAZÓ E-MAILNEK MEG KELL ÉRKEZNIE A POSTAFIÓKODBA. NINCS MEG? ELLENŐRIZD LE ALAPOSAN! LEHET, HOGY A SPAM VAGY AZ AJÁNLATOK MAPPÁBA MENT. HA EGYIKBEN SEM TALÁLOD, TÖLTSD KI MÉG EGYSZER AZ ŰRLAPOT, VAGY VEDD FEL A KAPCSOLATOT ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKKAL.

MENNYI IDEIG ÉRVÉNYES A KEDVEZMÉNYKÓD?

AZ EGYÉNI KEDVEZMÉNYKÓD EGYSZERI ÉS A KÉZHEZVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 2 NAPIG ÉRVÉNYES. SIESS, MERT LEJÁR A KÓDOD!

A HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT KAPOTT KÓD ÖSSZEVONHATÓ MÁS AKCIÓKKAL?

NEM, A HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT KAPOTT EGYSZERI KEDVEZMÉNYKÓD NEM VONHATÓ ÖSSZE MÁS KEDVEZMÉNYEKKEL ÉS AKCIÓKKAL. HA KÜLÖNBÖZŐ AKCIÓKAT SZERETNÉL FELHASZNÁLNI, AKKOR KÜLÖN-KÜLÖN ADD LE A RENDELÉSEKET.

MIÉRT NŐTT AZ ÁR A KEDVEZMÉNYKÓD BEÍRÁSA UTÁN?

AZ ÁLTALAD KIVÁLASZTOTT TERMÉKEN VALÓSZÍNŰLEG NAGYOBB KEDVEZMÉNY VAN, MINT AMI A HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT JÁRÓ KEDVEZMÉNYKÓDBÓL ADÓDIK. AHHOZ, HOGY VISSZATÉRHESS A SZÁMODRA KEDVEZŐBB ÁRHOZ, TÖRÖLD A GYORSÍTÓTÁRAT VAGY DOLGOZZ INKOGNITÓ ÜZEMMÓDBAN. TUDD MEG, HOGYAN INDÍTHATOD EL CHROME, FIREFOX ÉS MICROSOFT EDGE BÖNGÉSZŐBEN AZ INKOGNITÓ MÓDOT.

[script]$(document).ready(function() { $('#question_1').click(function() { $('#answer_1').slideToggle('slow'); }); $('#question_2').click(function() { $('#answer_2').slideToggle('slow'); }); $('#question_3').click(function() { $('#answer_3').slideToggle('slow'); }); $('#question_4').click(function() { $('#answer_4').slideToggle('slow'); });$('#question_5').click(function() { $('#answer_5').slideToggle('slow'); });});[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]