Infótár

Kérdésed van a szállítással, a cserével, a visszaküldéssel, esetleg a reklamációval vagy a méretekkel kapcsolatban? Take it easy, mindenre válaszolunk. Válaszd ki a megfelelő fület és már meg is van a szükséges infó.

Kérjük, a csomagokat NE a korábbi címünkre küldd. A termékek visszaküldéséhez használd az ÚJ, AKTUÁLIS címet:
SIZEER
No Limit Logistics Kft. (SIZEER RETURN)
Mészárosok útja 6
Warehouse A2, CTP Park V.
2051 Biatorbágy

TERMÉKCSERE & ELÁLLÁS
TERMÉKCSERE
A Sizeer.hu webáruház a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül kicseréli a cipőket és a ruhákat más méretűre.
Útmutató:
 1. Nézd meg, hogy a Sizeer.hu érvényben lévő kínálatában szerepel-e az a méret, amire ki szeretnéd cserélni az eredetileg megrendelt terméket.
 2. Töltsd ki a csereigénylő űrlapot, amit e-mailben kaptál.
 3. A termék(ek)et küldd vissza az űrlappal együtt a következő címre:

  SIZEER
  No Limit Logistics Kft. (SIZEER RETURN)
  Mészárosok útja 6
  Warehouse A2, CTP Park V.
  2051 Biatorbágy
  „sizeer.hu– csere” felirattal
 4. Miután megkaptuk a csomagot, néhány napon belül (de legfeljebb 14 napon belül), a saját költségünkre elküldjük Neked a kicserélt terméket.
 5. Ha a terméket visszaküldés útján cseréled, a visszaküldéssel járó költség Téged terhel.
 6. Azt javasoljuk, hogy a termékeket futárcéggel küldd vissza (a küldemény biztonsága miatt).
TÖBB MINT 150 ÜZLET EURÓPÁBAN
Visszaküldési / csereigénylő űrlap
ELÁLLÁS
Meggondolhatod magad, és lemondhatsz a sizeer.hu áruházban rendelt termékről indoklás nélkül a csomag átvételének napjától számított 30 napon belül.
TÖBB MINT 150 ÜZLET EURÓPÁBAN
Rövid útmutató:
 1. Állíts ki egy írásos nyilatkozatot a szerződéstől való elállásról! Használhatod a sablont, amit e-mailben kaptál.
 2. Küldd vissza a terméket a vásárlást igazoló dokumentummal (számla) együtt a következő címre:
  SIZEER
  No Limit Logistics Kft. (SIZEER RETURN)
  Mészárosok útja 6
  Warehouse A2, CTP Park V.
  2051 Biatorbágy
  „sizeer.hu – elállás” felirattal
 3. A szerződéstől való elállásról szóló nyilatkozatot küldd vissza a termékkel együtt. A visszaküldéssel járó szállítási költségek Téged terhelnek. Csomagpontra küldött visszárut, utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni
 4. Ha a megrendelést utánvéttel fizetted és megadod a bankszámlaszámod, akkor a megadott bankszámlaszámra kapod vissza az összeget. Ha az elektronikus Przelewy24 rendszeren keresztül fizettél, akkor ugyanarra a kártyaszámra küldjük vissza az összeget, melyről a megrendelés ki lett fizetve.
 5. Az összeg visszatérítése haladéktalanul megtörténik a szerződéstől való elállástól számított legfeljebb 14 napon belül. Ne felejtsd el:

  A Sizeernél több időt adunk a szerződéstől való elállásra és a termék visszaküldésére! Amennyiben fogyasztó vagy, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján bármiféle indoklás megadása nélkül 14 napig állhatsz el a szerződéstől a termék tulajdonba vételétől számítva. Emlékezz rá, hogy felelősséggel tartozol a termék olyan jellegű értékcsökkenéséért, ami a termék jellegén, tulajdonságán és funkcionalitásán túli használatból ered.

  A Sizeernél pluszban minden Vevőnknek lehetővé tesszük, hogy a termék birtokbavételétől számított 30 napon belül elálljon a szerződéstől. Ne felejtsd el, hogy a visszaküldött terméknek az eredeti állapotban kell lennie, kivéve, ha a megváltozása olyan körülmények között történt, ami a rendeltetésszerű felhasználásból ered, ami azt jelenti, hogy a termék jellege, tulajdonsága és funkcionalitása ellenőrzése céljából csakis úgy ellenőrizheted, ahogyan az az üzletben lehetséges (pl. az Ügyfél csak felpróbálhatja a Terméket, de nem használhatja). A fenti elveken nyugvó 30 napos szerződéstől való elállási idő semmilyen módon nem sérti és korlátozza a fogyasztó jogait.
REKLAMÁCIÓ
2 ÉV REKLAMÁCIÓS IDŐ A SIZEER.HU-N
Minden, a sizeer.hu boltban, általad vásárolt termékkel kapcsolatban megilletnek a Polgári Törvénykönyvben meghatározott termékhibával, az eladó felelősségével kapcsolatos jogosultságok (kellékszavatosság) a vásárlás dátumától számított 2 éven keresztül.
Rövid útmutató:
 1. Állítsd össze írásban a reklamáció bejelentőt! Használhatod, vagy letöltheted az űrlapot ( töltsd le a PDF dokumentumot ).
 2. Küldd el a megreklamált terméket űrlappal együtt a következő címre:
  SIZEER
  No Limit Logistics Kft. (SIZEER RETURN)
  Mészárosok útja 6
  Warehouse A2, CTP Park V.
  2051 Biatorbágy
  „sizeer.hu webáruház – reklamáció” felirattal
 3. A panaszodat legfeljebb 14 napon belül kezeljük, annak bejelentésétől számítva.
 4. A panasz keretében a Vevő a következő követelésekkel léphet fel: a termék új termékre cserélése, a termék kijavítása, árcsökkentés, elállás a szerződéstől – amennyiben a termék jelentős hibával rendelkezik.
Töltsd le a PDF dokumentumot

Ne felejtsd:

 • A panaszbejelentő űrlap kitöltésével elküldöd a panaszkezeléshez szükséges összes információt (az adataidat, a felfedezett hiba leírását, a szavatosság keretében igényelt követelést).
 • Termék visszaküldésével kapcsolatos költségek Téged terhelnek. Ne felejtsd el, hogy utánvétes küldeményeket az áruház nem vesz át.
 • Jogosnak ítélt reklamáció esetében azok a költségek, amik a termék visszaküldésével kapcsolatban merültek fel, visszatérítésre kerülnek Neked.
 • A http://ec.europa.eu/consumers/odr cím alatt elérhető egy online platform a fogyasztók és vállalkozások között felmerülő viták rendezésére (ún. ODR platform). A platform egy olyan weboldal, ami lehetővé teszi a fogyasztóknak, hogy megismerjék az általános információkat az interneten megkötött szerződések vonatkozásában felmerült jogviták megoldásával kapcsolatban, anélkül, hogy az ügyet bíróság elé kellene vinni (pl. közvetítés vagy választottbíráskodás útján). A platformon keresztül panaszt is intézhetsz egy alternatív vitarendezési testülethez, és csatolhatod a vonatkozó dokumentumokat.
SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK
15.000Ft összeget meghaladó vásárlás esetén a postaköltséget mi álljuk. A Sizeer.hu webáruházban egyébként 890 Ft-ot fizetsz a megrendelt termék kiszállításáért. A szállítási feltételek összekapcsolódnak a többi, Sizeer.hu oldalon érvényben lévő akcióval.
HOGYAN VÁLASSZUNK MÉRETET?
A MEGRENDELÉSEK TELJESÍTÉSI IDEJE
3-7 MUNKANAP
A megrendelések átlagos teljesítési ideje 3 munkanaptól 7 munkanapig terjed onnantól számítva, hogy a Vevőnek el lett küldve a szerződést tartalmazó visszaigazolás.

Megjegyzés: Ha átvételkor észreveszed, hogy a csomagodat kinyitották vagy a csomagolás sérült, akkor ne feledd, hogy a csomag átvételekor, a Futár jelenlétében van lehetőséged kárfelvételi jegyzőkönyvet írni. Ez segítségégünkre lesz később a reklamáció értékelésében.
[script]$(document).ready(function() {checkURL();$('.si-topic.si-switch').click(function() {$(this).toggleClass('active');$(this).next('.si-article').animate({height: 'toggle'});if ($(this).hasClass('active') === true) {$(this).parent().next('.qa-section').children('.si-topic.si-switch').addClass('si-border-top');} else {$(this).parent().next('.qa-section').children('.si-topic.si-switch').removeClass('si-border-top');}if ($(this).hasClass('si-brand-name') === true) {setTimeout(addIcon, 250);}});$('#si-last-topic').click(function() {$(this).toggleClass('si-border-bottom');});$('.si-summary-link').click(function() {$(this).toggleClass('active');$(this).parent().siblings('.si-details').toggle();if ($(this).hasClass('active') === true) {$(this).html('<<');} else {$(this).html($(this).attr('data-text'));}});$('#si-size-table-button').click(function() {$(this).closest('.si-article').animate({height: 'toggle'});$('#si-last-topic').toggleClass('si-border-bottom');var s = $(this).closest('.qa-section').children('.si-topic.si-switch').toggleClass('active');var t = $('#si-sizes-topic');if ($(t).hasClass('active') === false) {$(t).toggleClass('active');$(t).next('.si-article').animate({height: 'toggle'});}});window.addEventListener('resize', addIcon);function addIcon() {var tabHolders = document.getElementsByClassName('si-table-holder');var i;for (i = 0; i < tabHolders.length; i++) {if (tabHolders[i].scrollWidth !== undefined && tabHolders[i].scrollWidth !== false && (tabHolders[i].scrollWidth > (screen.width - 16) || tabHolders[i].scrollWidth > tabHolders[i].offsetWidth && screen.width < 1200)) {tabHolders[i].firstElementChild.classList.add('si-scrollable');} else {tabHolders[i].firstElementChild.classList.remove('si-scrollable');}}}function checkURL() {var hid = window.location.hash;if ( hid.indexOf('#si-returns') === 0 || hid.indexOf('#si-dp') === 0 ) {if ($(hid)) {var t = $(hid);if ($(t).hasClass('active') === false) {$(t).toggleClass('active');$(t).next('.si-article').animate({height: 'toggle'});}}}}});[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]