GYIK

Válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre:

Hogyan lehet a webáruházban megvásárolt terméket kicserélni, vagy visszaküldeni?

A webáruházunkban vásárolt terméket kicserélheted, vagy visszaküldheted az átvételétől számított 30 napon belül, azzal a feltétellel, hogy nincs rajta használat nyoma. Hogyan? Küldd el a következő címre:

SIZEER
No Limit Logistics Kft. (SIZEER RETURN)
Mészárosok útja 6
Warehouse A2, CTP Park V.
2051 Biatorbágy,
„sizeer.hu – csere/visszaküldés”

Mennyi időt vesz igénybe a termék cseréje, vagy az összeg visszatérítése a webáruházban?

Mindent megteszünk, hogy a pénzvisszatérítés és a csere gyorsan és gond nélkül történjen. Általában nem vesz igénybe egy hétnél többet onnan számítva, hogy a csomag megérkezett a raktárunkba. Kiárusítás vagy megnövekedett értékesítési időszakban ez az idő valamivel kitolódhat, de a szabályzatnak megfelelően nem lépheti túl a 14 napot.

A terméket egy másik, drágább termékre szeretném cserélni. Ez lehetséges?

Sajnos nincs rá lehetőség, hogy a terméket egy drágábbra cseréld, még ráfizetéssel sem. Mit tehetsz ebben az esetben? Küldd vissza a megvásárolt terméket, és egyszerűen vedd meg a Téged érdeklő, drágábbat.

Mennyi időt vesz igénybe a megrendelés teljesítése?

A megrendelések átlagos teljesítési ideje 3 munkanaptól 7 munkanapig terjed, onnantól számítva, hogy a Vevőnek el lett küldve a szerződést tartalmazó visszaigazolás.

Milyen szállítási módok közül lehet választani?

Gyors és biztonságos szállítást biztosítunk. A rendelések kézbesítése futárcég közvetítésével történik.

  • A csomagot kérheted házhozszállítással egy általad megadott címre,
  • vagy rendelheted a csomagot egy megjelölt Sizeer üzletbe, ahol személyesen átveheted. Ebben az esetben a rendelést csak előzetesen online, bankkártyával van lehetőség kifizetni.

A megrendelések átlagos teljesítési ideje 3 munkanaptól 7 munkanapig terjed.

Külföldre is szállítotok?

Sajnos jelenleg a sizeer.hu magyar oldalán leadott rendeléseket csak Magyarország területére szállítjuk. Külföldi szállítás esetén nézd meg a Sizeer.bg , Sizeer.cz , Sizeer.de , Sizeer.ee , Sizeer.lt , Sizeer.lv , Sizeer.pl , Sizeer.ro és Sizeer.sk oldalakat.

Hogyan lehet a termékkel kapcsolatban panaszt tenni?

A termék visszaküldésével.

Töltsd ki a panaszbejelentő űrlapot, amit a megrendeléssel kaptál, vagy töltsd le innen! Mellékeld a megreklamált termékhez és a vásárlási bizonylathoz (számla)! Biztonságosan csomagold be, aztán pedig küldd vissza erre a címre:

SIZEER
No Limit Logistics Kft. (SIZEER RETURN)
Mészárosok útja 6
Warehouse A2, CTP Park V.
2051 Biatorbágy, „sizeer.hu – reklamáció” felirattal

Fontos információ: A panaszt maximum 14 napon belül kezeljük. Ha emellett a típusú panaszügyintézés mellett döntesz, a szállítási díj Téged terhel. Ha a panaszt jogosnak ítéljük meg, visszatérítjük a költséget.

Nem sikerült kifizetni a megrendelést. Mi a teendő?

Ha nem értél el a megrendelés utolsó lépéséhez, ami a megrendelés visszaigazolásáról szól, az azt jelenti, hogy a fizetés nem történt meg (nem lett leemelve az összeg a számládról), vagy valamilyen okból nem sikerült befejezned a vásárlást. Mi a teendő ilyen helyzetben? Azokhoz a megrendelésekhez, amiknél nem történik meg a fizetés közvetlenül a rendelés leadása után, nem foglaljuk le a terméket. Ahhoz, hogy befejezd a vásárlást, adj le új rendelést és fizesd ki!

Kifizettem online a megrendelést, az összeget leemelték a számlámról, de a megrendelés kifizetetlenként jelenik meg. Mi a teendő?

Küldj egy e-mailt a fizetést igazoló bizonylatról az info@sizeer.hu címre. A lehető leggyorsabban tisztázzuk a helyzetet, de a türelmedet kérjük! Eltarthat néhány órától egészen néhány munkanapig.

Mennyi ideig nyújthatok be panaszt a termékkel kapcsolatban?

Minden, a sizeer.hu webáruházban vagy Sizeer üzletben vásárolt termék a vásárlásától számított 2 éven belül, és a hiba felfedezésétől számított nem több, mint 2 hónapon belül megreklamálható.

Hol érdeklődhetek más méretek után, mint azok, amik az oldalon szerepelnek?

Az elérhető méretekről szeretnél érdeklődni? Mi sem egyszerűbb! Küldj egy e-mailt az info@sizeer.hu címre, amiben megadod a Téged érdeklő terméket és a méretet, vagy válaszd az online beszélgetést az ügyfélszolgálatos kollégánkkal! Átnézzük Neked az egész készletet, és visszajelzünk a termék elérhetőségével kapcsolatban.

[script]$(document).ready(function () { $('.si-question').click(function () { $(this).toggleClass('active'); $(this).next('.si-answer').animate({ height: "toggle" }); });});[/script]
VISSZA
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]