Szűrők megjelenítése
Megjelenített találatok száma
4 termékből

Szűrők kiválasztása

Cipőápoló

ÁR

  -

Márka

SZŰRŐK TÖRLÉSE

◾️ termék van a Cipőápoló kategóriában ◾️

Méretek

ONE SIZE

Méretek

ONE SIZE

Méretek

ONE SIZE

Méretek

C
Megjelenített találatok száma
4 termékből

HATÉKONY CIPŐÁPOLÁS

A tisztaság és a minőség mindig kifizetődik! Feltétlenül gondozd a cipődet, hiszen megkoronázza a szettjeidet. Ez a kedvenc sneakeredet jelenti, amitől nem szeretnél idő előtt elbúcsúzni, sőt azt szeretnéd, hogy minél tovább bírja, vagy egy új cipőt, amit épp csak most vettél meg – bármelyik is legyen, megérdemli a megfelelő ápolást és odafigyelést. Hogy kell a legjobban gondoskodni a cipőről? Jó minőségi ápolószerekkel, amik biztosítják neki a tartósságot, és hogy eredeti fényében ragyoghasson a lábadon!


Haditerv: impregnálás

Mi az első lépés minden, a cipőjét tisztelő streetwear rajongónak? Hogy a megfelelően bebiztosítsa! Mielőtt elkápráztatod a várost legújabb cipőddel, mindenképpen impregnáld. Ez megvédi a káros környezeti hatásoktól és segít, hogy a cipőd a lehető legtovább megőrizze eredeti állapotát. A hadműveletben segítségedre vannak a Sizeernél beszerezhető legjobb védő- és ápolószerek. Az Empire Dirt Blocker 100%-os védelmet biztosít a kosz és nedvesség ellen. Neminvazív összetevőkből készült, aminek köszönhetően membrános cipőknél is bevethető. Szereted a nagy történelemre visszatekintő Timberland márkát? Nézd meg a cipőápoló szereit. A könnyen felvihető Balm Proofer impregnálószert kivételesen sokféle anyaghoz használhatod.


Tisztára!

Ha már rendesen leimpregnálod a cipőd, ne feledkezz meg a rendszeres tisztításáról sem. Csináld meg minden alkalommal, amikor csak észreveszed, hogy bepiszkolódott. Másképpen hosszú időre rajta maradhatnak a foltok. A Sizeernél a legjobb tisztítószerek széles kínálatával várunk, amik segítenek Neked bármilyen folttal elbánni. A Bama tisztító habja minden típusú cipőhöz megfelel. Aktív molekulái sikeresen távolítják el a koszt minden típusú anyagról. A téli szezonban még a só sem jelent nekik gondot. A másik oldalról a Bama cipőmegújítói el tudják rejteni a cipő kisebb hibáit, sérüléseit, karcait. És ez még nem minden. Nézd meg a fenti márkák cipő samponjait és más tisztító szereit is. És a végső simítások? Felfrissítés! Biztosíts a cipődnek kellemes illatot valamelyik megbízható cipő dezodorunkkal és frissítő szerünkkel. Válaszd a megbízható márkák termékeit és gondoskodj róla, hogy a cipőid mindig bolti illatúak legyenek, és úgy nézzenek ki, mint új korukban!

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]