(4)

Szűrők megjelenítése
Megjelenített találatok száma
4 termékből

Szűrők kiválasztása

Empire férfi

ÁR

  -

Méret

Szín

Kategória

SZŰRŐK TÖRLÉSE

Méretek

ONE SIZE

Méretek

ONE SIZE

Méretek

ONE SIZE

Méretek

ONE SIZE
Megjelenített találatok száma
4 termékből

PROFI EMPIRE ÁPOLÓSZEREK A SIZEERNÉL

Szereted, ha a sneakered mindig tiszta és csak arra vár, hogy felkapd? Szeretnéd meghosszabbítani a kedvenc cipőd életét? Akkor jó helyen vagy! Lépj be a Sizeer világába, és szerezd be a professzionális Empire ápolószereket. A brand világszinten a cipőápolás óriásának számít. Nem is csoda – a modern technológia és a különleges hatékonyság miatt az Empire termékei nagy feltűnést keltettek az egész világon. Válaszd az ismert márkával járó legkiválóbb minőséget, és gyönyörködj a cipőd tisztaságában a Sizeerrel.


Az első lépés a legfontosabb

Ne hagyd, hogy a cipődön megjelenjenek az első foltok! Hogyan kell megóvni a cipőt még az első szennyeződések előtt? A válasz egyszerű – impregnálással! Az impregnálás egy plusz réteget képez, ami megóvja a cipődet a portól, kosztól és a változó környezeti hatásoktól. Az Empire márka Dirt Blockere csaknem 100%-os védelmet biztosít a kosztól, illetve a víztől. Az impregnálószer egy láthatatlan védőfalat képez a cipő felső részén, ami megvédi a cipőt a káros külső hatásoktól. A szer vízhatlanságot biztosít a cipőnek, megőrizve annak optimális szellőzését. Finom összetevőinek köszönhetően az Empire márka Dirt Blockere használható a membrános tárgyakon is. A védő hatás akár 6 hétig is kitart!


Különleges kihívásokhoz

Hogyan küzdj meg a felső rész felületén megjelenő foltokkal? Van rá mód! Szerezd be az Empire Clean Keepert, és felejtsd el a koszos sneakereket! Az Empire cég Clean Keepere különösen hatékony szer a cipőid ápolásához. Hogyan kell használni? Vidd fel a szert a foltos felületre. A finom hab behatol a cipő felső részének rétegeibe, és végérvényesen elbánik minden folttal. Hogyan tovább? Válaszd a frissességet! Szerezd be az Empire Fresh Expres frissítőszert, ami semlegesíti a cipőben a kellemetlen szagokat.


Az online vásárlás kényelme

Szereted a komfortos mindennapokat? Akkor válaszd az online vásárlás kényelmét! Lépj be a Sizeer világába, és válaszd a kényelmes vásárlást, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod a lakásból. Az álomsneakeredet szerzed be éppen? Dobd be a kosárba az Empire ápolószereket is – nekik köszönhetően hónapokra tisztaságot és frissességet biztosítasz a cipődnek. Állj rá a mindennapos cipőápolásra az Empire márkával.

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]