Adatvédelmi tájékoztató

Jelen adatkezelési tájékoztató tartalmazza a https://sizeer.hu cím alatt működő Sizeer webáruház részére megadott személyes adatok kezelésének szabályait.

Ki az általad megadott személyes adatok adatkezelője?


Az általad megadott személyes adatok kezelője a Sizeer bolt üzemeltetője - Marketing Investment Group Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság székhely: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. B. ép. 13. em. Cégjegyzékszám: 01-09-304983, adószám: 26157346-2-41 (a továbbiakban mint: „Adatkezelő” vagy „Webáruház”).

Milyen személyes adatokat, milyen célból, milyen elvek szerint és mennyi ideig kezel az Adatkezelő?


Az Adatkezelő a következő személyes adataidat gyűjti és kezeli: vezetéknév, keresztnév, lakcím, szállítási cím, számlázási cím, e-mail cím és telefonszám. Az említett személyes adatokat az Adatkezelő a következő célokból kezeli:
- megrendelés teljesítése - ebből a célból a személyes adatok feldolgozásának jogalapja, hogy azok nélkülözhetetlenek a szerződés teljesítéséhez;
- az ügyfél fiók megfelelő kezelésének céljából - ebből a célból a személyes adatok feldolgozásának jogalapja, hogy azok nélkülözhetetlenek az ügyfélfiókkal kapcsolatos szerződés megkötéséhez;
- az adatkezelő saját termékeinek direkt marketingje és elemzési célok érdekében; az ilyen adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, azaz a saját termékek ügyfelei körében történő népszerűsítése.

A fent említett személyes adataid megadása önkéntes, azonban szükséges a megrendeléseid teljesítéséhez, illetve az ügyfél fiókod kezeléséhez. A fent említett személyes adatokat a Webáruház a tranzakció zárultát követő 5 évig kezeli.

Ha megadod a személyes adataidat (úgy mint: nem, keresztnév, irányítószám, illetve születési dátum), és hozzájárulásodat adod személyre szabott kereskedelmi információk e-mailes és telefonos küldéséhez, az azt jelenti, hogy az adataidat felhasználuk, hogy a szükségleteidnek megfelelő kereskedelmi termékinformációkat küldjünk Neked. A fent említett személyes adatok megadása és a személyre szabott kereskedelmi információkba való beleegyezés önkéntes, de szükségszerű, ha szeretnél az Adatkezelőtől kereskedelmi információkat kapni a termékekről, ugyanis kizárólag személyre szabott kereskedelmi információkat küld az Adatkezelő. Ha még nem töltötted be 16. életévedet, a kereskedelmi információk küldéséről szóló hozzájáruláshoz hozzá kell járulnia a szülődnek vagy a gyámodnak! A személyes adataidat a fent említett célból addig használja az Adatkezelő, amíg vissza nem vonod a hozzájárulásod, aztán pedig a Webáruház az esetleges jogviták rendezéséhez kapcsolódó jogos érdeke alapján megőrzi őket az esetleges kölcsönös követelések elévülési idejéig, azaz 5 évig. A kereskedelmi információk küldésére vonatkozó hozzájárulás bármikor visszavonható, anélkül, hogy befolyásolná az addig történt feldolgozás jogszerűségét.

Ha hozzájárulásodat adod azon kereskedelmi partnereink termékeivel kapcsolatos megkeresésekhez is, akikkel közös marketingtevékenységet folytatunk és akciókat tartunk, úgy a fenti adataid és e-mail címed, illetve telefonszámod felhasználjuk ahhoz, hogy a partnereink által kínált termékekről kereskedelmi információkat küldjünk. Erre az adatkezelésre egyebekben az előző bekezdés rendelkezései alkalmazandók.

Kiknek továbbítja az Adatkezelő a személyes adataid?


A személyes adataid nem továbbítja az Adatkezelő másnak mint akik a Webáruház megbízásából feldolgozzák a személyes adataid a szerződés teljesítése, a termék elküldése, díjbeszedés, adatelemzés, illetve marketing tevékenység vagy ügyfélszolgálati szolgáltatások céljából, többek között IT, marketing, elemzési, futár szolgáltatások beszállítóinak, kifizetések közvetítőinek, ami mellett ezek az adatfeldolgozók az adatokat a Webáruházzal kötött szerződés alapján dolgozzák fel, és kizárólag az Adatkezelő utasításainak megfelelően, és nem használhatják a személyes adataidat más célokra, mint a szerződéshez kapcsolódó célok. Ilyen esetekben az átadott adatok mennyisége a szükséges minimumra korlátozott. A személyes Ügyféladataidat nem fedik fel harmadik személynek az előzetes beleegyezésed nélkül, kivéve, ha ez szükséges a jelen Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott célok eléréséhez, vagy a Webáruházat jogilag kötelezik erre.

Milyen jogok illetnek meg a személyes adataid feldolgozásával kapcsolatban?


Ne felejtsd el, hogy hozzáférési jogod van a személyes adatokhoz, jogod van azok javítását, törlését vagy korlátozott felhasználását kérni, jogod van kifogással élni a személyes adatok feldolgozása ellen, jogod van a személyes adatok átadásához, jogod van panasz benyújtására a felügyeleti szervhez (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal; web: www.naih.hu; email: ugyfelszolgalat@naih.hu; cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c).

Biztonság


A Webáruház garantálja a kezelt személyes adataid biztonságát, biztosítja azok titkosságát és azt, hogy azokat az Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt elvek szerint kezeli. A Webáruház mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa az Ügyfelek személyiségi jogait és személyes adatainak biztonságát a Webáruház használata során. A Webáruház célja, hogy a lehető legteljesebb mértékben biztosítsa a személyes adatok védelmét. Az üzenetek továbbításának és a Webáruház kereteiben nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos adatok biztonságának céljából, a Webáruház olyan technikai és szervezési intézkedéseket alkalmaz, melyek megfelelnek a nyújtott szolgáltatások követelményeinek, különös tekintettel a személyes adatok jogosulatlan gyűjtésének és módosításának megakadályozására irányuló intézkedésekre. Minden, elektronikus fizetéshez kapcsolódó adatkapcsolat, amennyiben ilyen fizetési opciót választasz, biztosított, titkosított kapcsolaton keresztül történik.

A személyes adataid biztonságának céljából a Webáruház a következőket alkalmazza:
- a személyes adatok álnevesítése, kódolása vagy helyettesítő megoldások,
- olyan eszközök, melyek képesek a rendszerek és az adatkezelési szolgáltatások folyamatos titokban tartásának, integritásának és védettségének biztosítására,
- olyan eszközök, amik lehetővé teszik a személyes adatok elérhetőségének helyreállítását fizikai vagy technikai meghibásodás esetén,
- a feldolgozás biztonságát biztosító technikai és szervezési intézkedések rendszeres tesztelése, mérése és hatékonyságának értékelése.

Előfordulhat, hogy a Webáruház által megtett intézkedések nem elégségesek, ha nem tartod be a biztonsági elveket. Így különösen meg kell őrizned a Webáruházhoz tartozó felhasználónevet és jelszót, és azt nem adhatod át harmadik személynek. Ne felejtsd el, hogy a Webáruház nem kéri Tőled, hogy add meg ezeket, csak és kizárólag a Webáruházba való bejelentkezés során. Abból a célból, hogy illetéktelen személyek ne használhassák a fiókot, kérjük, jelentkezz ki a Webáruházból, ha befejezted annak használatát! Ha másokkal közösen használsz egy számítógépet, a Webáruház bejelentkezést igénylő szolgáltatásainak igénybevétele után mindig ki kell jelentkezni, úgy, hogy senki ne láthassa, használhassa vagy módosíthassa az ügyfél fiókjában összegyűjtött rendeléseket, információkat vagy személyes adatokat.

A Webáruház elérhetősége adatkezeléssel kapcsolatosan


A Webáruház biztosítja a saját személyes adatok ellenőrzését, oly módon, hogymódosíthatod, kiegészítheted vagy törölheted azokat a Webáruház megfelelő helyén, ami elérhető a kijelölt belépési azonosító és jelszó megadásával a bejelentkezés során. A Webáruházzal mindig felveheted a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:

Hagyományos postai úton a következő levelezési címen: Marketing Investment Group Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság székhely: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. B. ép. 13. em.

E-mail: info@sizeer.hu

Telefon: +36 1 998 9797

Milyen adatokat kezel még a Webáruház a személyes adatokon kívül?


A Webáruház automatikusan semmilyen adatot nem gyűjt be, kivéve a cookie fájlok által tartalmazott adatokat, amik magából a Webáruház használatából erednek. Részletes információkat a cookie szabályzatot érintően itt találsz. Ezen kívül a Webáruház olyan adatokat is begyűjthet, amiket az internetes rendszerek adatkezelői gyűjtenek be az ún. log-ok vagy naplófájlok keretében. A logokban lévő információk lehetnek pl. az IP cím, a platform típusa és az internetes böngésző, az internet szolgáltató, illetve annak az oldalnak a címe, ahonnan belépsz a Webáruházba. A Webáruház keretében néhány aloldal ún. webjelzőket (ún. web beacon-t vagy elektronikus képet) tartalmazhat. A webjelzők lehetővé teszik olyan információk kinyerését, mint például a számítógép IP címe, amire betöltődött a Webáruház oldala, amelyen elhelyezték a beacon-öket, az oldal URL száma, az oldal betöltési ideje, a böngésző típusa, de ide tartoznak a cookie-kban a Webáruház reklámjainak hatásossága céljából tárolt információk is. Ezek az adatok nem lesznek összekapcsolva az általad megadott személyes adatokkal. Ezeket az adatokat archiváljuk és felhasználjuk statisztikai elemzés és a Webáruházban történt navigálás értékelésének céljából.

Google Analytics


A Webáruház használja a Google Analytics-et, a Google Inc. („Google”) által hozzáférhetővé tett webanalitikai eszközt. A Google Analytics sütiket használ, amik az Ügyfelek számítógépén tárolt kis szöveges fájlok, amik célja, hogy lehetővé tegyék annak elemzését, hogy hogyan használják az Ügyfelek a Webáruházat. Az Oldal (az IP címmel együtt) használatával kapcsolatban, a sütik által generált információk átadásra kerülnek, és a Google szerverein tárolódnak az Egyesült Államokban. A Google arra fogja felhasználni ezeket az információkat, hogy értékelje a Webáruház használatát, riportokat készítsen az oldal aktivitásával kapcsolatban az oldal kezelőinek, illetve az oldalakon történő mozgással és az internethasználattal kapcsolatos más szolgáltatásokat nyújtson. A Google ezeket az információkat harmadik félnek is átadhatja, ha ez jogilag kötelező, vagy ha harmadik fél ezeket az információkat a Google megbízásából feldolgozza. A Google nem fogja az IP címedet semmilyen más, a Google által őrzött adattal összekapcsolni. A sütik használatát blokkolhatod, az internetes böngészőben a megfelelő beállításokat kiválasztva, azonban nem szabad elfelejtened, hogy ebben az esetben az Oldal néhány funkciója nem lesz elérhető. A Webáruházat használva, az Ügyfelek beleegyezésüket adják, hogy a Google a fent meghatározott módon és célokból személyes adataikat felhasználja.

[script]$(document).ready(function(){$('.si-question').click(function(){$(this).toggleClass('active');$(this).next('.si-answer').animate({height:"toggle"});});});[/script]
VISSZA

Annak érdekében, hogy a webáruházat az igényeidre szabjuk és használatát a lehető legkényelmesebbé tegyük számodra, honlapunkon cookie fájlokat használunk. Az oldalunkat böngészve elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatóba és a Cookie Tájékoztatóba foglaltakat. Szeretnéd meghatározni a cookie fájlok tárolási vagy hozzáférési feltételeit? Ezt a böngésződ beállításainál tudod megtenni.

ELFOGADOM
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});[/script]