Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti New Balance-ot a hamisítványtól?


A New Balance a sneaker rajongók egyik legnépszerűbb cipőcsaládja. 1906-ban született meg, és az évek során rajongók millióinak szimpátiáját sikerült magának kivívnia világszerte, aminek köszönhetően az „N”-es cipők hada mára már kultikus státusszal büszkélkedhet. A világhálón gyakran futhatsz bele olyan hirdetésekbe, amik a New Balance cipőket „kivételesen kedvező” áron kínálják. Ilyen módon könnyen a tisztességtelen eladók csapdájába eshetsz, és egy értéktelen hamisítvány tulajdonosává válhatsz. Ebben a szövegben, amit éppen most olvasol, elmondjuk, hogyan kerülheted el a csalást.

Mit fizetünk meg, amikor eredeti New Balance cipőt veszünk?


Néhányan azon törik a fejüket, hogy miért is kellene kifizetniük egy márkás cipőért több ezer vagy tízezer forintot, amikor jóval alacsonyabb összegért beszerezhetnek egy ugyanúgy kinéző vagy nagyon hasonló modellt. Vannak, aki szeretnének spórolni is, és netes akciók között keresik a kedvenc cipőjüket, nem ritkán webes aukciókat átfésülve. Ez nem a legjobb hozzáállás, ugyanis ilyen módon a csalókat támogatjuk, egyben kárt okozva a piacnak. Ráadásul nekünk sem lesz belőle semmi hasznunk. Miért? Az eredeti termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amik a kényelmünkről és közérzetünkről gondoskodnak. Ráadásul az eredeti New Balance cipőkben számos olyan technológiát és szerkezeti megoldást alkalmaznak, ami a hamisítványokból vagy teljesen hiányzik, vagy jóval gyengébb minőségben jelenik meg bennük. Mindezen tényezők miatt nemcsak rövidebb élettartamúak a cipők, de kevésbé kényelmesek és legfőképp kevésbé biztonságosak is. A hamisított cipő használata gyakran vezet kellemetlen eredményekhez fájdalmas hólyagok vagy bőrsérülések formájában. Sokaknak már az első nézőpont is kulcsfontosságú, hiszen azt senki sem szeretné, hogy a cipője néhány hónap használat után szétmenjen.

Milyen az eredeti New Balance cipő?


A néhány évtizede a piacon lévő New Balance jellemzője nemcsak a szemet gyönyörködtető dizájn, hanem a kiváló minőség, és a legapróbb részletekre való odafigyelés is. Ezért érdemes a szekrényünket eredeti termékekkel felszerelni, elkerülve a webes árveréseket, amikben egyszerűen átverhetnek minket.

Hogyan lehet felismerni az eredeti termékeket?


Az eredeti New Balance megkülönböztetése a hamisítottól talán nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé, különösen azoknak, akik nem ismerik igazán a bostoni márka termékeit. A konkrét modellt valamivel közelebbről kell szemügyre vennünk, hogy meglássunk bizonyos elemeket, amik az eredeti cipőkben változatlanok, a hamisítványokban azonban eltérnek. Első lépésként a csomagolásra kell figyelmet fordítani, ugyanis az eredetit márkás, kartonból készült dobozba csomagolják, a hamisítványokat pedig gyakran egyszerűen műanyag hálóban kapjuk. A csomagoláson szerepelnie kell a gyártó logójának, illetve az adott, konkrét modell részletes információinak. Ha legalább egyszer volt már márkás sneakered, biztosan észreveszed a különbséget az eredeti és a hamisítvány között. A második kategóriába tartozók nem néznek ki makulátlanul, és rögtön látszik rajtuk az igénytelen kivitelezés. A hamis cipő esetében gyakran már a doboz kinyitásakor érződik a gyenge minőségű anyag és a cipő különböző elemeinek rögzítéséhez használt gyenge minőségű ragasztó szaga.

Hogyan kell kinéznie az eredetinek?


Az eredeti New Balance cipőket gondosan készítik el, legyen szó akár a varrásról, akár a ragasztott elemekről. Az eredetiben megtaláljuk a megfelelő címkéket is, ugyanúgy kívülről, mint belülről, illetve a cégjelzést is.

Nézd meg a többi New Balance modellt
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]