Honnan ismerhetjük fel a hamisított Jordan cipőket?

Jordan Max Aura 2

Ha bírod a kosaras lookot, akkor biztosan nem találsz az Air Jordan sneakerhez hasonlót. A karakteres darabok minden szettet uralni tudnak és bebizonyítják, hogy a város a Te lábaid előtt hever. Sőt mi több, nemcsak kifogástalan megjelenést, hanem egyenesen mesteri kényelmet is biztosít, ami egy jó lépő esetében alap. De nem is csoda – hiszen pontosan „Jordanben” szereztek a pálya bajnokai medálokat és halmoztak győzelmet győzelemre. Tagadhatatlan, hogy a márka cipője minden profi szekrényében abszolút must have – azzal a feltétellel, hogy eredeti, hiszen csak a legit sneakerek nem hagynak cserben. Szóval csekkold, honnan ismerheted fel a hamisított Jordant, és ne hagyd, hogy rászedjenek.


Minőség, mely első pillantásra látszik


Van, aki azt hiszi, hogy üzletben vásárolni easy mode, hiszen hamisított termékekbe leginkább a neten lehet belebotlani. Sajnos ez nem így van – legalábbis nem teljesen. Offline is előfordulhat, hogy olyan termék akad a kezedbe, mely valójában nem eredeti, csak igyekszik ezt a látszatot kelteni – tehát jobb résen lenni. Egy olyan profi, mint Te, nem mutatkozhat hamisítványban! De akkor hogyan különböztesd meg a boltokban kapható eredeti Jordant a hamisítványtól? Először is figyelj a minőségre. A legjobbak nem bakiznak! A láthatóan sérült anyagok, pontatlan varrások, foltok a ragasztás mentén vagy a cipő felépítésében megfigyelhető aránytalanságok mind-mind szinte biztosan arra utalnak, hogy a termék nem eredeti – szóval nem érdemel figyelmet. Ha olyan helyet veszel észre, ahol a varrás dupla, vagy épp ellenkezőleg; nincs varrás, tedd vissza a terméket a polcra és sétálj ki az üzletből – ez nem streetwear rajongóknak való hely.


Jordan Mars 270

Egy profi szemével


Van az úgy, hogy egy kamu cipőt annyira ügyesen másolnak, hogy még a városi divat világát igazán jól ismerőket is sikerül rászedni. Az ördög néha tényleg a részletekben rejlik, ezért minden apróságra figyelj oda – csak így védheted ki, hogy egy hamisítványt újíts be. Használd ki az üzlet adta lehetőségeket, és tölts el több időt a részletek szemügyre vételével. Szentelj figyelmet a márkalogónak, mert gyakran itt van a kutya elásva. Az ugró kosaras kicsit ferde, vagy elcsúsztak az arányai, netán más irányban tartja a karját. Lehet, hogy a fejét eltakarja a labda, ami nemcsak esetlenül néz ki, de arról is árulkodik, hogy hamisítványt tartasz a kezedben, melyet nem érdemes megvenni. A címkére is érdemes odafigyelned. Az olyan márkák, mint a Jordan, a legapróbb részletekre is figyelnek, szóval eredeti lépő esetében ez az elem is kiváló minőségű anyagokból készült és úgy van rögzítve, ahogy kell. A varrások erősek, egyformák és eldolgozottak, a tájékoztató pedig olvasható és mindenekelőtt valódi. Csekkold, hogy stimmel-e a méret és a cikkszám – ehhez segítségül hívhatod a netet. Írd be a keresőbe a cikkszámot, aztán ellenőrizd, hogy valóban létezik-e az a modell. Jó ötlet elkérni az eladótól a dobozt is, hogy összehasonlíthasd az azon látható infókat a cipőn feltüntetettekkel. Ha hiányzik valamilyen elem vagy úgy tűnik, hogy a doboz túl vékony kartonból készült, akkor vigyázz – ez határozottan figyelmeztető jel.


Jordan Access

Eredeti Jordan cipők online is


Bár sokan tartanak a netes vásárlástól, valójában ez nem sokban különbözik az üzletben történőtől – elég, ha tudod, hol keresd, amire szükséged van, és mire figyelj oda. Ha azt tervezed, hogy online vásárolsz Jordan lépőt, és biztosra szeretnél menni, hogy eredeti lesz, akkor első körön csekkold, hogy a shop megbízható-e. Az oldalnak logikusan felépítettnek kell lennie, az „elérhetőség” fület pedig könnyen meg kell találnod. Azt is nézd meg, hogy mutatják be a modellt, amelyiken megakadt a szemed. A hamisított Jordan cipőt minden eladó csak úgy mutatja, hogy ne látszódjanak a hibák – ha tehát a kép homályos, nem lehet felnagyítani vagy általánosságban rossz minőségű, akkor vigyázz! Itt valaki egészen biztos megpróbál valamit elrejteni. Ne is vesztegesd az időd olyan boltra, melyben nincs termékfotó, mert ez igazi zsákbamacska – Te pedig a legjobb dolgokra fened a fogad. A neten gyakran futhatsz bele „limitált”, „kivételes” vagy „egyedülálló” szériákba. Ne dőlj be nekik – mindig csekkold, hogy a különleges színállás vagy szokatlan print valóban az Air Jordan tervezőinek ötlete, vagy csak egy hamisítványokkal üzletelő ember kreatív megoldása. A terméket bemutató oldalon ott kell lennie a cikkszámnak – ahogyan az üzletben tennéd, itt is csekkold, hogy tényleg létezik-e az adott lépő. A jelentősen alacsony ár is intő jel. Természetesen adódnak kihagyhatatlan akciók, de a túlzott aránytalanság egyértelműen arra utal, hogy utánzattal van dolgod. A prémium minőség megéri az árát – és csakis akkor tehetsz rá szert, ha eredeti Air Jordant veszel.


[script]$(document).ready(function () { $(window).scroll(function () { if ($(window).width() > 1024) { if ($(this).scrollTop() >= $('.s-last-img').offset().top - 600) { $('.sidebar').addClass('is-sticky'); } } });});[/script]

NÉZD MEG A FÉRFI JORDAN CIPŐK:

10990 FT

9990 FT

48990 FT

38990 FT

45990 FT

40990 FT

NÉZD MEG A NŐI JORDAN CIPŐK:

48790 FT

39990 FT

45990 FT

40990 FT

46990 FT

NÉZD MEG A GYEREK JORDAN CIPŐK:

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]