Jordan Air 1 cipő – női és férfi kosaras és streetwear look

Jordan Air 1

Egy look, melyek a focisták inspiráltak? Ilyen már volt! Most eljött az idő, hogy a kosárlabda vegye át a hatalmat az utcán – ez a sport remekül passzol a streetwear szellemiségéhez. Energiája és a kosárlabdához kötődő, különleges amerikai vibe tökéletesen illik minden városi trendhez. Bővítsd ki hétköznapi szettjeidet egy gyöngyszemmel, válassz egy igazi klasszikust – a Jordan Air 1 lépőt, mely a kezdetektől fogva frissességet vitt a városi divatba. Sőt mi több – ma is megteheti. Eljött az ideje egy (újabb) forradalomnak!

Egy cipő saját sztorival

A városi trendek igazi rajongóját nem csak a szíve hajtja. Mert, bár olyan modelleket választunk, melyek tökéletesen passzolnak a stílusunkhoz, azzal is szeretünk képben lenni, hogy mit tudnak. Nem érjük be az első kezünkbe akadó modellel, csakis olyan sneakert választunk, melyben több van annál, hogy jól mutat. Konkrétan pedig – saját sztorija van. Pontosan erről lehet felismerni az igazi bajnokokat! A Nike Jordan Air 1 biztosan érdekelni fogja a streetwear-rajongókat, már csak a sztori miatt is, amely mögötte van. Ez a modell 1985-ben született, Peter C. Morre alkotta meg, akit egyrészt az akkori trendek, másrészt pedig a világ legnagyobb kosárpályáiról ismert stílus ihletett meg. Hogy ez a mix még autentikusabb és őszintébb legyen, együttműködésre kérte fel az akkori kosársztárt, Michael Jordant. Hogy volt-e rá esély, hogy ez beválik? Valószínűleg igen, és az idő megmutatta, hogy jó döntést hoztak, de eleinte egyáltalán nem volt rózsás a helyzet. A cipő rendkívül vitatott volt, az NBA egyenesen megtiltotta a játékosoknak, hogy a piros-fekete modellt viseljék, és büntetéssel fenyegette őket. Mit lépett erre Michael Jordan? Akkor is felhúzta! One rule – break the rules; nem is lehetne a streetweart ennél jobban jellemezni.

Jordan Air 1 – tökéletes mix!

A városi trendek igazi rajongóját nem csak a szíve hajtja. Mert, bár olyan modelleket választunk, melyek tökéletesen passzolnak a stílusunkhoz, azzal is szeretünk képben lenni, hogy mit tudnak. Nem érjük be az első kezünkbe akadó modellel, csakis olyan sneakert választunk, melyben több van annál, hogy jól mutat. Konkrétan pedig – saját sztorija van. Pontosan erről lehet felismerni az igazi bajnokokat! A Nike Jordan Air 1 biztosan érdekelni fogja a streetwear-rajongókat, már csak a sztori miatt is, amely mögötte van. Ez a modell 1985-ben született, Peter C. Morre alkotta meg, akit egyrészt az akkori trendek, másrészt pedig a világ legnagyobb kosárpályáiról ismert stílus ihletett meg. Hogy ez a mix még autentikusabb és őszintébb legyen, együttműködésre kérte fel az akkori kosársztárt, Michael Jordant.

Hogy volt-e rá esély, hogy ez beválik? Valószínűleg igen, és az idő megmutatta, hogy jó döntést hoztak, de eleinte egyáltalán nem volt rózsás a helyzet. A cipő rendkívül vitatott volt, az NBA egyenesen megtiltotta a játékosoknak, hogy a piros-fekete modellt viseljék, és büntetéssel fenyegette őket. Mit lépett erre Michael Jordan? Akkor is felhúzta! One rule – break the rules; nem is lehetne a streetweart ennél jobban jellemezni.

Női look

Kezdjük a csajokkal – az őszinte és autentikus look rajongóival, akiknek semmilyen összeállítás nem akadály, és merészen keresik az inspirációkat. A női Nike Jordan Air 1 tökéletesen passzol minden hétköznapi szetthez, és egy egészen új szintre emeli őket. Szeretnél erősebben kötődni a brand kosaras gyökereihez? Tökéletes, a klasszikusokkal nem lehet mellélőni! Ebben az esetben mindenképp a modell mid verzióját, vagyis a magasított felsőrészű változatot válaszd, mely a leginkább eszünkbe juttatja a kosárlabdát.


Ehhez egy rövidnadrág, a legjobb, ha melegítő anyagú, egy trikó, aztán pedig... egyszerűen csak várd az elismerő szavakat a városi trendek igazi rajongóitól. Ugyanilyen látványos hatást érhetsz el, ha klasszikus farmerrel kombinálod. A farmer és a lépő kombója halhatatlan szett, mely mindig kifogástalanul mutat, szezontól függetlenül. Vagy inkább egyberuha vagy szoknya? Michael Jordan már a ’80-as években bebizonyította, hogy ha valaki valamit nagyon akar, akkor elérheti – Te pedig mindig 100%-ot akarsz, nem? Szóval ne habozz – újítsd be a rövid szárú Jordan Air 1-t, húzd fel egy szűk egyberuhához vagy bővülő fazonú szoknyához. Vagy épp fordítva. A lehetőségek tárháza végtelen! Ha pedig már döntöttél, csak a megfelelő kiegészítők kiválasztása marad hátra (szuper lesz egy sporttáska vagy egy tornazsák, melyek azt sugallják, hogy épp edzésen voltál) és kész is a tökéletes, kosaras-streetweares look.

Férfi look

És mi a helyzet a férfiakkal? Első körön itt van természetesen a klasszikus szett, vagyis a kedvenc farmered és a Jordan kombinációja. Ahogy a lányoknál, a farmeres szett itt is ugyanúgy tízből tíz pontos. Ha viszont már kicsit unod ez a kombót – és nincs is ebben semmi kivetnivaló –, akkor bátran használd ki a modell sportos gyökereit, és húzd fel egy trendi jogging nadrághoz. Már csak a kedvenc pulcsid vagy pólód kell – a legjobb, ha valamelyik eleme színben összhangban van a cipő felsőrészével, és meg is van a bajnokokhoz méltó outfit. Egy másik, inkább nyári opció? Természetesen a rövidnadrág és a trikó, a legjobb, ha retró stílusú, hogy tükrözze a modell történetét. Tökéletes? Pontosan – hiszen ez a sneaker már évtizedek óta bizonyítja, hogy nincs nála jobb. Szóval az egyik legjobb Nike cipőnek mindenképp erősítenie kell a gyűjteményedet – és a legjobb, ha már ma beújítod. Hajrá, streetwear-bajnok: ideje lejátszanod a döntő meccset a városi divattal, melyért annyira rajongsz.

[script]$(document).ready(function () { $(window).scroll(function () { if ($(window).width() > 1024) { if ($(this).scrollTop() >= $('.s-last-img').offset().top - 600) { $('.sidebar').addClass('is-sticky'); } } });});[/script]

Nézd meg a női Jordan Air 1 sneakereket:

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]