A SIZEERCLUB 4 EGYSZERŰ LÉPÉS!

SizeerClub

Installáld fel a SIZEER.

SizeerClub

A Sizeernél elköltött minden 100 FT 1 PONTOT ér.

SizeerClub

A PONTOKAT KUPONOKRA, vagyis százalékos vagy összegszerű kedvezményekre és díjakra válthatod.

SizeerClub

Vannak extra KIHÍVÁSOK is, melyekért pluszpontokat kaphatsz, így gyorsabban szerezhetsz KUPONOKAT.

A SIZEER APPOT MEGTALÁLOD AZ ALKALMAZÁSOKAT KÍNÁLÓ ÁRUHÁZAKBAN:

Kérdésed van?
Válaszolunk:

A KIHÍVÁSOK olyan extra aktivitások, melyekben részt vehetsz, de nem kötelező. A KIHÍVÁSOK teljesítésével pluszPONTOKAT kapsz, és minél több PONTOD van, annál gyorsabban kerülnek újabb KUPONOK a fiókodba.
A KUPONOK százalékos vagy összegszerű kedvezmények és díjak. A KUPONOKNAK meghatározott PONTÉRTÉKE és lejárati ideje van.
Minden, a Sizeernél elkönyvelt tranzakció PONTOT ér. 100 Ft = 1 pont. Ne feledd, a KIHÍVÁSOK teljesítéséért is kapsz pontokat.
Ha online vásárolsz, a pontokat automatikusan jóváírjuk a rendelés teljesítését követően. (A beérkezett összeg elkönyvelése után.) Ha üzletben vásárolsz, egyszerűen mutasd fel a kasszánál a klubkártyádat, hogy a pontokat rögtön a vásárlás után jóváírjuk a fiókodban.
Ne feledd, a pontegyenleg az online vásárlási folyamat véglegesítése vagy az üzletben történő vásárlás befejezése után változik. Ha nincs térerő a telefonodon vagy az üzletben, a pontok jóváírása késhet. Ha a képernyő frissítése után továbbra is fennáll a probléma, a helyzet tisztázása érdekében vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
Igen, a kupont inaktívvá teheted, ha újra rákattintasz a kuponon látható AKTÍV gombra.
Ne feledd, előfordulhat, hogy bizonyos termékekre nem vonatkozik az akció. A speciális termékek listáját ITT találod.
Ha kupon felhasználásával adtál le online megrendelést, de nem sikerült kifizetned, a helyzet tisztázásához vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
VISSZA
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]