Hogyan tisztítsd az adidas U_PATH-t?

adidas U_PATH-t tisztítása

Egy olyan modell, mely kivételes odafigyelést igényel - ezt minden sneakerhead tudja! Hogy a kedvenc cipőnk megőrizze kifogástalan állapotát, elsősorban ápolásra van szüksége - és nem csak ünnepnapokon. Alkalomtól vagy évszaktól függetlenül fontos a rendszeres ápolás. Miért? Csakis ennek köszönhetően őrzik meg eredeti tulajdonságaikat a legjobb minőségű anyagok, a look pedig, melybe az üzletben beleszerettünk, tökéletes marad a következő szezonokra is. Tehát hogyan tisztítsd a különleges adidas U_PATH-t, hogy a megvásárlás után is sokáig stílusos maradjon? Íme néhány praktikus tanács az igazi műkedvelőknek.

Rétegről rétegre

Cipőápolás - úgy tűnhet, hogy egyszerű téma. Ugyanakkor elég csak néhány cikket elolvasni, hogy meggyőződj róla, milyen sok, gyakran egymásnak ellentmondó infó kering a neten. Némelyiket ki sem próbálták, némelyik nem válik be, vagy akár épp ellenkezőleg - káros! Az egyik legnépszerűbb mítosz az, hogy a cipőt lehet gépben mosni. Mi sem tévesebb ennél - ez az egyenes út az imádott cipő visszafordíthatatlan megrongálásához! Akkor mit kell tenni? Mindenekelőtt nézd meg, mivel is van pontosan dolgod. Csupán azt tudva, hogy milyen anyagokból készült a kedvenc cipőd, máris rájössz, mire van szüksége. Az adidas U_PATH hálós felsőrészét szintetikus betétekkel látták el, a talp pedig a semmihez nem fogható EVA habból és gumiból készült. Mihez kezdjünk ezzel az információval? Az első és legfontosabb dolog: a réteges kialakításnak réteges tisztításra van szükséges. Minden anyag más és mindegyiknek más tulajdonságai vannak. Ha ennek megfelelően jársz el, biztos lehetsz benne, hogy a sneakered mindig remekül fog kinézni.

Por

A légáteresztő hálós - nyárra tökéletes -, könnyű cipőknek egy hátránya van: könnyen megragadnak rajtuk az apró szennyeződések. A por és az egyéb, levegőben szálló apró szennyeződések megülnek a felsőrész felületén, ami nem épp esztétikus foltokhoz vezet - mindez leginkább a fekete vagy fehér modelleken látszik. Hogyan bánj el vele? Nagyon egyszerűen - kefével! Az adidas U_PATH-t a legjobb egy kis kefével tisztítani, kötelező jelleggel puha sörtéjűvel. Ezt is érzéssel csináld - az erős dörzsölés megsértheti a finom mesh-t és örökre tönkreteheti, a túlságosan finom dörzsölés pedig egyszerűen nem hatékony. A legjobb az arany középutat választani - határozottan, de nem túlságosan erősen súrolni. Amikor a felsőrész már tiszta, hozzáfoghatsz a talp tisztításának is. A recékben felgyűlt kosszal elboldogul egy sima fogkefe - de mindenképp puha sörtéjű legyen -, vagy egy sima, pamutos törlőruha.


A nagyobb kihívásokhoz való szett

Még a legnagyobb odafigyelés ellenére is várhatnak cipőnkre nehéz pillanatok. Találkozás a nedves fűvel, a sárral és a pocsolyákkal - biztosan nem úszod meg nehezen eltávolítható foltok nélkül. Hogyan bánj el velük? Itt mindenképp szükség lesz rá, hogy egy kicsit eltérj azoktól az általános szabályoktól, melyeket a legtöbb streetwear-imádó ismer. Az adidas U_PATH, ahogy a legtöbb vászoncipő, nem bírja túl jól a vizet. Egyáltalán nem szabad bevizezni (tehát mosógépben mosni sem), de a sárfoltok esetében felbecsülhetetlen segítség a nedves törlőkendő. Ne félj használni. A finom szappanos víznek a legtöbb makacs folttal el kell bánnia, a felsőrészen és a talpon egyaránt. A különösen makacs foltokhoz azonban használhatsz egy direkt ilyen helyzetekhez való szettet - cipősampont vagy hab formájú tisztítószert. Az ilyen szert a csomagoláson lévő instrukcióknak megfelelően kell használni, de az első alkalom előtt érdemes letesztelni a hatását egy kevésbé látható helyen. Az óvatosságot nem lehet túlzásba vinni!

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]