Miért adidas Superstar?

Miért adidas Superstar?A kultikus Superstar az egyik legnépszerűbb vonal az adidas márka portfóliójában, amit az 50-es évek végén hozott létre Adolf Dassler, aki már 1924 óta szállított cipőket a sportvilág kiváló szereplőinek. Kezdetben az adidas Superstar modellt kimondottan a kosarasoknak szánták, azonban az évek során nemcsak a kosárjátékosok szimpátiáját nyerte el, hanem a streetwear és a sportos stílus szerelmeseiét is.

Cipő, ami remekül mutat a lábon

Ha a cipőipar eddigi történetének egyik legfontosabb modelljét keresed, akkor az adidas Superstar jó ötlet lesz a mindennapi szettjeid kiegészítésére. A modell történetének kezdetei 1969-ig nyúlnak vissza. Az adidas Superstar, amióta jelen van a piacon, átélt ugyanúgy jó, mint rossz pillanatokat is. Rosszabbnak minden bizonnyal az számított, amikor a népszerű sneaker eltűnt egy időre a boltok polcairól. A német brand évekkel később úgy döntött, hogy visszahozza, aminek köszönhetően az adidas Superstar visszanyerte régi hírnevét. A cipő elsősorban a jellegzetes lábujjakat takaró résszel hívta fel magára a figyelmet. Ez a kagylóra emlékeztető védőelem rögtön magához vonzza a tekintetet, és kiemeli a modellt a többi sneaker közül. Ma már rengeteg különböző kiadásban elérhető a Superstar, akár a szerkezeti megoldások, akár a színállások tekintetében. Ami pedig a legfontosabb, hogy minden kiadás hihetetlen kényelmet biztosít, és fantasztikusan mutat a lábon.

adidas Superstar Foundation
A Superstarok nem csak a modell 1970-ben debütált, klasszikus verzióját jelentik. A német tervezők erőteljesen felhasználják ezt a modellt, aminek megfelelően rendszeresen feltűnnek a boltokban az eredeti verzió alapján készült újabb variációk. Az egyik nagyon érdekes változat ebben a kategóriában az adidas Superstar Foundation, ami ugyanúgy, ahogyan az eredeti, kiváló minőségű természetes bőrből készült, optimális illeszkedést, kényelmet és szellőzést biztosítva. A cipő alkotói mindent megtettek, hogy még a legkisebb részletekre is odafigyeljenek, ezért ezt a sneakert bátran helyezhetjük a prémium kategóriába. A tartós felsőrészt gumitalppal kombinálták, ami gondoskodik a rezgések elnyeléséről és a megfelelő tapadásról. Ezért a második tulajdonságért főként a halszálkamintás lépőfelület a felelős. Miért adidas Superstar? A cipő praktikus, dizájnja pedig szemet gyönyörködtető. A modellt megveheted a Sizeer boltjában.

adidas Superstar BoldEgy másik különleges modell az adidas Superstar Bold. Itt is kiváló minőségű bőrből készült cipővel van dolgunk. Összehasonlítva a cipőt ősével, a különbség a talpban jelenik meg, ami ennél a verziónál magasabb és masszívabb, mint az eredeti, 1970-es modell esetében. Az oldalpanelt a három ferde csík teszi még vonzóbbá, amik az adidas cég névjegyévé váltak. Érdekességképpen megjegyezzük, hogy eleinte a felsőrészre nem azért kerültek rá a csíkok, hogy különleges vizuális hatást biztosítsanak, hanem azért, hogy megerősítsék a cipő szerkezetét. Ezen felül a talpban jó ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkező EVA hab található. Különleges részlet a modellen az oldalpanelen helyet kapó, nyomott „Superstar” felirat, illetve az adidas Originals logó a cipő sarkánál.

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]