New Balance 997 - ismerkedj meg a modellel, mely meghódítja a streetweart!


Két olyan dolog van, amit az igazi sneakerheadek mindennél többre becsülnek - az önkifejezés és az eredetiség. Pontosan ezekért szeretjük azokat a dolgokat, amik két, három vagy akár már négy évtizede is a topon voltak! Bár bírjuk az új dropokat és mindig örömmel nézegetjük őket, azért mégis a klasszikusok visszatérése csigáz fel minket leginkább. A városi divat egyenesen imád a régi trendekhez és stílusokhoz visszakanyarodni. Miért? Mert őszinték és autentikusak! Pont egy ilyen időutazásra invitál - legalábbis a megjelenést illetően - a New Balance 997 újabb verziója, mely már egy igazi streetwear sztár szintjére lépett. Már ismered ezt a stílust?


A csúcshoz vezető út


A New Balance a világ egyik legnépszerűbb brandje. A felsőrészen lévő jellegzetes logóval szinte mindenhol lehet találkozni - az utcán, a munkában, az iskolában vagy az egyetemen - és az évszaktól függetlenül. A nyáron közeledtével eszünkbe juttatja, hogy már egyre hosszabbak a napok; nyáron igazi nyaralós, városi stílust biztosít, ősszel pedig arra motivál, hogy használd ki az utolsó meleg napsugarakat is. De nem volt mindig ennyire népszerű ez a brand, különösen nem Magyarországon. A Nike-logó hasonlósága miatt sokan gondolták azt, hogy a New Balance sportcipők a híres oregoni brand termékeinek utánzatai. Eközben a NB kitartóan dolgozott saját termékein, fokozatosan meggyőzve minden hezitálót saját stílusáról és a kényelemről. Az újabb és újabb modellek pedig a városi stílus egyre több szerelmesének szívét hódították meg... Míg 1991-ben végül eljött ő - a Made in USA 997 modell. Az esztétikai szempontból kivételesen merész és kényelem tekintetében magával ragadó cipő közismertté vált, és örökre beírta nevét a városi divat modelljei közé. Méghozzá szerte a világon! A trendi look és az akkoriban szuperkorszerű technológiák kombinációja abszolút népszerűvé tette ezt a lépőt. Mindenki vágyott rá - kezdve a sneakerheadektől és a streetwear rajongóktól, a városi lazaság szerelmeseiig egészen a sportkedvelőkig.Micsoda stílus!


De mi rejlik az NB 997 és a többi verzió népszerűsége mögött? Elsősorban a kiváló dizájn és a kényelem tökéletes kombinációja. Már a premiere pillanatában úgy jellemezték mint stílusos, illetve az akkori idők hangulatát tökéletesen tükröző cipő. A sportos megjelenés, a színes betétekkel feldobott világos színvilág és a talp jellegzetes vonala a sportos szellemiség metaforája, és remek duót alkot a szabadsággal, melyet a streetwear képvisel. Az idő múlása ellenére ez a dizájn nem veszített aktualitásából, sőt épp ellenkezőleg - még karakteresebb lett. A New Balance a ráncfelvarrással nem fosztotta meg a cipőt a 90-es évek elejére jellemző looktól, aminek köszönhetően ma kiváló sportcipőt és egy kis retró stílust nyerünk vele. A merész színek trendin kötődnek az elmúlt évtizedek stílusához, az egyedi kialakítás pedig a városi stílus minden rajongóját magával ragadja, de meghódítja a különleges dolgokra vágyakozó műértőket is. Pontosan ezért abszolút toplépő az NB 997 - hiszen a régi dolgok ugyanúgy divatosak!


A bajnokoknak kijáró kényelem


De stílusos cipő - főleg egy kis retró hangulattal megspékelve - sok van. Ennek ellenére éppen a New Balance 997 és későbbi verziói vívtak ki ekkora tiszteletet maguknak. Miért? A kulcs a kényelem - az a fajta, ami az utcai cipőknél ritkán fordul elő. Ezt a sportcipőt egyszerűen jó érzés hordani! Már az első verziója, a Made in USA 997 akkoriban modernnek számító technológiákkal hódított. Idővel a cipőnél alkalmazott megoldások változtak, de arra mindig figyeltek, hogy a cipő ne veszítsen egyedi megjelenéséből. Kihívásnak hangzik? A New Balance-nak ez nem probléma. Ennek eredményeképpen az ikonikus 997 nemcsak megjelenésével hódít, hanem a sportolóknak kijáró kényelemmel is. A rövid szárú felsőrész stílusosan hangsúlyozza a bokát. Természetes bőr, szintetikus bőr és háló kombinációja, aminek köszönhetően megfelelően alkalmazkodik és jó szellőzést biztosít. A textilből készült bélés minden lépésnél kényelmet biztosít és még a legmozgalmasabb napokon sem kezdi ki a lábad. A modell másik előnye a talp - középső rétege EVA habból készült, mely gondoskodik a profi futóknak készült cipő tompításáról. Ezért Te is ugyanazt a kényelmet élvezheted a mindennapokon, ráadásul emellé - a legtrendibb stílust kapod. Válaszd az évek óta változatlan minőséget és élvezd a fantasztikus lookot attól függetlenül, hogy éppen hová tartasz. A New Balance 997 egy igazi streetwear-sztár - egyértelműen érdemes bíznod benne.
[script]$(document).ready(function() {$(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) {if($(this).scrollTop() >= $('.b-footer').offset().top - 1000) {$('.sidebar').addClass('is-sticky');} }}); });[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]