New Balance 574 - hogyan kösd be a streerwear ikont?


A trendi New Balance sportcipők meghódították a streetweart. Minden nap láthatóak és minden létező helyen elcsípheted őket. Azt mondhatnánk, hogy ott állnak a dobogón az ikonikus Nike pipával és az adidas triplacsíkjával. Mégis... mit tehetsz, hogy kitűnj az azonos modellek, színek és márkák tömegéből? Hogyan kösd meg a New Balance 574-et, hogy ne csak remekül mutasson, hanem kényelmes is legyen? Ne feledd, hogy a lábfejednek megfelelő stabilizálásra és támogatásra van szüksége minden nap, attól függetlenül, hogy mennyi ideig lesz a cipőben. Pontosan ezt a kényelmet kaphatod meg a... cipőnek köszönhetően, a megfelelő befűzés pedig segíthet még magasabb szintű kényelmet biztosítani. Akkor... hogyan is fűzd be az NB 574-et? Máris segítünk benne!


Városi egyensúly!


Mindenhol ott vannak - a tömegközlekedési eszközökön, az iskolában, a boltban, egy találkozón az ismerősökkel vagy egy családi programon. Mindenki szereti - a legújabb trendek szerelmeseitől kezdve, azokon a férfiakon át, akiknek fontos a legmagasabb szintű kényelem, a legfiatalabbakon át, akiknek még most alakul a stílusa. Miben rejlik a New Balance 574 városi sportcipő ereje? Először is - rendkívül kényelmes, minden lépést tompít, a jó tapadásnak köszönhetően pedig bátran mászkálhatsz a városban - akkor sem kell aggódnod, ha valaki véletlenül kilöttyintett valamit a padlóra, ami így csúszóssá vált. Másrészt - jól mutat, mindenhez illik és a körülményektől függetlenül, és a legtrendibb és legmenőbb színekben jellennek meg, a dinamikus sziluett pedig segít, hogy elérd a céljaidat. Pontosan neki köszönhetően nyersz egyensúlyt a városban - úgy kényelem, mint sportos dizájn terén. De mivel szeretnél kitűnni, a legújabb NB lépőket pedig imádod - felmerül a kérdés. Melyik? Hogyan fűzd be, hogy kitűnj vele a hasonló összeállítások közül? Inspirálódj!


Hogyan fűzz be egy sportcipőt? Válaszd a kényelmet


Magas a talpíved, a klasszikus befűzés pedig általában egyszerűen nyomja a lábfejed a középtalpnál? Próbáld úgy befűzni a cipőt, hogy a nyelvnél a fűző két szára ne keresztezze egymást feleslegesen. Hogyan csináld? Először húzd át a fűzőt a legalsó lyukon és keresztezd őket. Aztán, a következő lyukaknál ne húzd át a másik oldalra, hanem fűzd át az ugyanazon az oldalon lévő harmadik lyuknál - egyszer felül és egyszer alul, és csak az azt követő lyuknál húzd át azon, ami a szemben lévő oldalon van, aztán keresztezd őket még egyszer. Ezzel a módszerrel nem nyomod a középtalpat, és nem lapul le tőle a lábfej íve sem.

Az alacsony ívű és széles lábfejű sneakerheadek esetében érdemes olyan módszert választani, ami engedi a lábfejet szabadon mozogni a cipőben. Elég, ha először áthúzod a fűzőt a nyelv mindkét oldalán, aztán pedig duplán a cipő azonos oldalán, felfelé fűzöd. Így a fűző már a nyelv felénél tart, így folytathatod a klasszikus, egymást keresztező módon, a lábujjad pedig lazán mozoghat majd.

A cipőd túlságosan laza, és a megfelelő méret ellenére mindig kijön a sarkad a sportcipőből? Fűzd be klasszikus módon, egymást keresztezve, aztán az utolsó előtti lyukból az utolsóba húzd át ugyanazon az oldalon, a maradékát pedig húzd át keresztbe a már befűzött, utolsó két szem közti réteg alatt. Így, az utolsó lépéssel úgy nevezett futó nyakkendőt készítesz, aminek köszönhetően a sarkad még jobban fogja tartani.

A túlságosan széles lábfej esetében pedig, amikor az álom NB 574 sportcipő túl szűk lehet, szintén van rá bevált módszer, hogy mindennek ellenére örülhess a kényelmes cipődnek a mindennapokon. Fűzd be párhuzamosan, úgy, hogy a felsőrész két fele ne legyen túl szorosan egymáshoz húzva, a fűzőlyukak közti két oldala pedig egyenes legyen. Így a fűzőt áthúzhatod a cipő felületére úgy, hogy a fűzőlyukak alatt húzod át egy oldalon. Így a cipő felsőrésze lazább lesz, a lábfej pedig szabadon mozoghat.Probléma... megoldva! Tűnj ki


A fenti módszereket akkor is alkalmazhatod, amikor a városi sportcipődet sportoláshoz használod. Ha inspirációt keresel, hogy hogyan törd meg a klasszikus keresztfűzést, ami ugyanakkor karakteressé teszi streetwear szettjeidet - arra is van módszerünk!

Két látványos kereszt. Vagyis egy módszer a magabiztosaknak, akiknek fontosan a minimalista megoldások, ugyanakkor szeretnék felfrissíteni a lépőjük megjelenését. Elég, ha alulról fűzöd be a cipőfűzőt, aztán pedig jöhet a klasszikus keresztfűzés. A következő lépés, hogy a fűzőt alulról húzod át az egyik oldalon, aztán pedig felül megint keresztbe fűzöd be. Ezzel a módszerrel új külsőt kölcsönözhetsz az NB 574-ednek.

Klasszikus befűzés egy hangyányi őrülettel. Szereted a klasszikusokat, ugyanakkor szeretnéd egyszerű módon megtörni? Megtehed egy... látszólag jelentéktelen dologgal: a fűzővel. Kezdd úgy, ahogy eddig is - alulról indulva. A következő lépésként keresztezd alulról, aztán pedig ugyanúgy keresztezd, de most már felülről. Minimális változtatás, de a hatás felülmúlhatatlan.

Masni a másik oldalon. Ez a módszer abban az esetben válik be, ha nem akarod a cipőt minden egyes alkalommal bekötni, amikor felveszed, hanem az esetek többségében csak beleugrasz és már indulsz is. Figyelj rá oda, hogy az így befűzött cipő nem lehet túlságosan szűk - akkor ugyanis nehéz lesz felvenni a kedvenc N-es lépőd. Ugyanakkor nem lehet túl laza sem, mert akkor egyfolytában ki fogsz belőle lépni. Ha megvan a tökéletes szorosság, akkor fűzd be klasszikus módon, azzal a különbséggel, hogy a másik oldalról kezded, a masni pedig így a lábujjak felőli utolsó szemnél lesz.


Számtalan lehetőséged van!


A New Balance 574-nek rengeteg befűzési módja van, és csak Tőled függ, hogy a lábfejed formájához fogod igazítani, ezzel a kényelemre helyezve a hangsúlyt, vagy inkább a trendi lookot helyezed előtérbe. Attól függetlenül, hogy melyik módszert választod - figyelj rá, hogy a fűző ne legyen túlságosan szűk, akkor ugyanis általános kényelmetlenség-érzetet kelthet, a kedvenc városi sportcipőd pedig eldeformálódhat. Ne hagyd túl lazára sem. Miért? Biztosan nem szeretnéd, hogy a busz vagy villamos után rohanva leessen a lábadról és a zebrán maradjon, amikor a lámpa zöldről éppen pirosra vált. Egy dolog biztos - egy-egy ilyen apró változás egy sima New Balance 574-nek saját egyéniséget adhat, a szettjeidnek pedig meglepő lookot kölcsönözhet. Te melyik módszert választod?
[script]$(document).ready(function() {$(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) {if($(this).scrollTop() >= $('.b-footer').offset().top - 1000) {$('.sidebar').addClass('is-sticky');} }}); });[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]