Hogyan különböztesd meg az eredeti adidas cipőt az utánzattól?


A várva várt nyaralás alatt gyakran adjuk át magunkat a vásárlási őrületnek. Különleges ajándékokat, érdekes szuveníreket és apróságokat keresünk a hozzánk legközelebb állóknak és magunknak. A népszerű helyekre kirándulva gyakran találjuk magunkat boltok, bevásárlóközpontok, piacok és minibazárok kellős közepén, ahol különböző dolgokat lehet beszerezni. A nyaralás, az ország határain belüli vagy kívüli pihenés alatt megeshet, hogy kevésbé vagyunk figyelmesek, és így különböző kellemetlenségek érnek minket. Kecsegtető árak, ismert márkák és kapós termékek - mindez együtt olyan elegyet alkot, aminek nem lehet ellenállni. Az utánzatok piaca virágzik és nyugtalanító méreteket ölt, köszönhetően a potenciális vásárlók naivitásának, akik a legnagyobb márkák kihagyhatatlan akcióira vadásznak. Nincs ez másképp a világ egyik legnépszerűbb sportbrandje esetében sem. Mire figyelj oda, ha adidas termékre emlékeztető cipőt veszel? Hogyan különböztesd meg az eredeti adidas cipőt az utánzattól? Ha eszedbe vésed lenti tanácsainkat, a minimálisra csökkentheted annak a veszélyét, hogy hamisítványt veszel.


Figyelj a részletekre


Ahogy mondják, az ördög a részletekben rejlik. Ha a német brand modelljére emlékeztető cipőt tartasz a kezedben, alaposan vedd szemügyre. Elég egy elírás a névben, eggyel kevesebb csík a cipő oldalán, és máris fel kell gyulladnia a fejünkben a piros lámpának. Abidas, adidos, adibas és más formák - ilyenek nincsenek egy eredeti terméken. Ha azt gondolod, hogy egy eredeti cipőt szorongatsz a kezedben, akkor nézd meg alaposan a csomagolást is, hasonlítsd össze a dobozon és a cipő belsejében lévő szériaszámokat. Valami nem stimmel? A két cipő nem egyforma? Valahol valami szabálytalan, kiáll, vagy görbe a cipő - akkor ez biztosan nem eredeti.

Ne dőlj be az árnak


Az olyan ismert márkák, melyek a legmodernebb technológiák felhasználásával és a legjobb anyagokból készítik termékeit, általában meg is kérik a munkájuk árát. Ne dőlj be annak, hogy a legújabb, legmenőbb kollekciók modelljeit 10.000 Ft-ért megveheted. Hacsak nem hiszel a bazárban az eladónak, aki szuper termékeit egy széthajtható asztalon kínálja, valahol a bazársor végén. Ha nem fér bele a költségvetésedbe, hogy a legújabb kollekció modelljeiből válogass és ne másolatot vegyél, akkor nézz el egy outletbe. Találsz ilyeneket a nagyobb bevásárlóközpontokban vagy vásárolhatsz a neten, megbízható eladóktól. Igazi gyöngyszemeket vadászhatsz le, igazán kedvező áron.

Nézd meg a szállításról és az eladóról szóló információkat


Ha nem tartozol azok közé az akcióvadászok közé, akik képesek órákon át boltról boltra járni, hogy megtalálják a legjobb ajánlatot, és inkább a neten vásárolsz, akkor nézd meg a szállításról és a szállítási módról szóló információkat. Ha a szállítási idő 30-40 nap, a hőn áhított adidas cipőd minden jel szerint egy aliexpress-es vagy más, „gyöngyszemekkel” teli oldal hamisítványa lesz. Olvass el véleményeket az eladóról és ne bízz meg rögtön az első ajánlatban. Ha a delikvensnek rengeteg a pozitív értékelése, és viszonylag új profilja van az adott oldalon, akkor lehetséges, hogy jó PR-t csinált magának, hogy felpörgesse az eladásait. De ha odafigyelsz a fenti tanácsokra, akkor biztosan nem lesz vele gondod, hogy megkülönböztesd az eredeti adidas cipőt az utánzatoktól.

Nézd meg a legnépszerűbb adidas kollekciókat:


[script]$(document).ready(function() {$(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) {if($(this).scrollTop() >= $('.b-footer').offset().top - 1000) {$('.sidebar').addClass('is-sticky');} }}); });[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]