Az adidas EQT – egyszerűen mindenkinek!

Az ikonikus adidas EQT visszatérésével újra mindenki meg akarja kaparintani. A klasszikus cipő, amelyik a 90-es évek elejét uralta, ezt követően még hosszú időn át izgatta a gyűjtők fantáziáját. Nem volt olyan lépő imádó, aki ne várt volna a széria leporolására. Amikor 2017-ben újra feltűnt, már biztosra lehetett venni, hogy gyorsan kikerül az utcákra. Annak köszönhetően, hogy a német brand úgy döntött, hogy kijön a modell férfi, női és gyerek változatával is, tulajdonképpen kivétel nélkül mindenki viselhette ezt az imádott EQT sneakert.

A technológia férfias megközelítése

Az adidas EQT egy olyan széria, melynek jelszava így hangzik: „Mindaz, ami a legfontosabb. Semmi felesleges”. Ez a kijelentés azt hivatott jelezni, hogy ebben a kollekcióban pontosan a technológia viszi a prímet. Ezért ezek a cipők a legjobb technológiai megoldások felhasználásával készültek. A vezető Support 93/17 modell felsőrésze mesh – ez merevebb, mint a futó Primeknit, ellenben jobban helytáll a hétköznapok során. A saroknál lévő TPU betét gondoskodik róla, hogy a lábfejet jobban stabilizálja a cipő, a cipő oldalán lévő rávarrt csíkokkal támogatott fűző rendszer pedig úgy nyújtja a tökéletes illeszkedés érzését, hogy közben nem nyom. A boost habból készült talp a legjobb tompítást és a puhaság érzését nyújtja. Szereted magad kiválasztani, hogy mi legyen a cipődben? Nézd meg az EQT kollekció többi modelljét. A különböző anyagok, az egyes EQT változatok eltérő funkciói és más-más színei – a férfi verzióknál általában visszafogott árnyalatok, amilyen a fekete, a fehér és a szürke – gondoskodnak a választás szabadságáról!

Nőiesen kecses és stílusos

Noha az adidas szerint az EQT főleg a cipő funkcionalitására összpontosít, tagadhatatlan, hogy emellett ez az egyik legdizájnosabb és legstílusosabb sportcipő! A meredeken lejtő talpon fekvő futurisztikus felsőrész, annak profi anyagválasztása a stílusos betétekkel feldobva és a talpra átfutó, jellegzetes triplacsíkkal feltűnik az utcákon – nekik így együtt köszönhető, hogy emellett a cipő mellett senki sem megy el közömbösen. Az EQT női verziója elérhető mind klasszikus színvilágban – a fekete, szürke és piros kombinációjaként, - mind pasztell elemekkel, amilyen az égszínkék vagy a halvány rózsaszín. Felveheted ugyanúgy sportos vagy streetwear szettel, mint egy ruhával vagy farmerrel. Melyik dobogtatja meg a szíved?

A cipőviselés gyermeki öröme

EQT, vagyis technika, stílus és… a legfelsőbb szintű kényelem! Ez a cipő nemcsak az edzőteremben, a reggeli futások során vagy az olyan napokon jön jól, amiket aktívabban töltesz. Remekül helytáll a mindennapok során is! Az EQT tulajdonosok gyakran hangoztatják, hogy ebben a cipőben járni olyan érzés, mintha felhőkön lépkednének. És ki ne akarna egy ilyen kombinációba befektetni? A kényelemnek köszönhetően ez a cipő gyerekeknek is tökéletes. A junior verzió kapható lány és fiú változatban is – klasszikus fekete vagy élénk színek? Ugyanúgy talál magának valamit az első és a második szín rajongótábora is.


Az adidas EQT mindenki igényeire választ ad – nemtől és életkortól függetlenül. Hagyd, hogy elcsábítson az egyik ikonikus modell, és fedezd fel az Equipment széria három arcát – a technológiát, a stílust és a kényelmet!

[script]$(document).ready(function() { $(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) { if ($(this).scrollTop() > 150) { $('.section2_img').addClass('anime_adidas'); $('.section2_img2').addClass('anime_adidas'); } else { $('.section2_img').removeClass('anime_adidas'); $('.section2_img2').removeClass('anime_adidas'); } if ($(this).scrollTop() > 1200) { $('.section_img').addClass('anime_adidas'); } else { $('.section_img').removeClass('anime_adidas'); } if ($(this).scrollTop() > 2600) { $('.section4_img').addClass('anime_adidas'); $('.section4_img2').addClass('anime_adidas'); } else { $('.section4_img').removeClass('anime_adidas'); $('.section4_img2').removeClass('anime_adidas'); } if ($(this).scrollTop() > 3500) { $('.section_img2').addClass('anime_adidas'); } else { $('.section_img2').removeClass('anime_adidas'); } if ($(this).scrollTop() > 5500) { $('.section6_img2 ').addClass('anime_adidas'); } else { $('.section6_img2 ').removeClass('anime_adidas'); } } });});[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]