New Balance 574 – melyik szín lesz a Tied?


A sneaker őrület még mindig tart. Meghódítják a világméretű kifutókat, a nagyvárosok utcáit és ott vannak a kisebb településeken is. Mindenhol találkozol velük – az állásinterjútól kezdve a családi összejöveteleken át, egészen a laza találkozókig a haverokkal. Amikor ekkora őrület veszi körül ezeket a cipőket, nehéz kiválasztani azt a modellt, amelyik nemcsak remekül fog kinézni, hanem olyan kényelmet is nyújt, mint egy gyapjú pléd a hideg téli estéken. Pontosan ilyen 2in1 érzést nyersz egy New Balance 574 sportcipővel! Bélelt szegély, puha bélés és a bőr-textil felsőrész, ehhez pedig még könnyebb, ENCAP technológiával ellátott középtalp és rendkívül rugalmas és jól tompító külsőtalp? A wow hatás garantált! De… milyen színt válassz?Városi kamuflázs


Ha a mindennapokon nem szeretsz kitűnni, és inkább a visszafogott színvilágot kedveled, emellett pedig bejönnek az univerzális színek – akkor válassz olyan árnyalatokat, amikkel elrejtőzhetsz a városi dzsungelben. Visszafogott bézs árnyalatok, városi szürkék, esetleg erősebb barna változatok? Érdezd magad city ninjának, és szerezd meg rögtön a városi erő következő szintjeit!Bézs és barna árnyalatok


A finom homokszínek elrepítenek gondolatban a homokos tengerpartra? Esetleg ezekkel az igazán univerzális színekkel úgy fogod érezni, hogy a szettjeid a megfelelő stílust tükrözik?


Válaszd a New Balance 574SEA modellt, melyet imádni fogsz a két különböző intenzitású bézsnek köszönhetően – a lábujjak magasságában, a nyelv és a sarok felső részén világos, az oldalpanelek a középtalp magasságánál és a sarok aljánál sötét. A brand jellegzetes „N” betűje sötétebb színű bézs, fehér háttéren. Az, ami határozottan magára vonja a figyelmed ebben a cipőben, az az enyhén felfelé ívelő orr a gumi védővel, hogy a cipő orra ne szakadjon ki az egyenetlen, városi talajtól.


Egy kicsit másképpen mutat az NB574CLS, ahol a nagyon világos bézs színvilággal tökéletes kontrasztban van a sokkal sötétebb árnyalatú, szolid márkajelzés, ami a hagyományoknak megfelelően az oldalpanelt díszíti. Ugyanilyen színű a talp külső, gumis rétege is.


A New Balance 574EW a fent bemutatott modell hűvösebb verziója. A finom bézst itt a világoskék, textil betétek törik meg a középtalp magasságában. A nyelv és a brand logója ugyanilyen színű – vagyis hűvös.


Bejönnek a finom színek, ugyanakkor szeretsz kitűnni? Akkor számodra tökéletes lépő a New Balance 574ESA. Mi benne annyira rendkívüli? A velúr-textil betétek élettel töltik meg a világos, bézs árnyalatú felsőrészt, melyet az oldalpanelen sötétkék logózás díszít… a talp középső rétege pedig szintén markáns, szembeötlő… piros színű!


Az erősebb felépítésű cipők és a dizájnos sziluettek érdekelnek? Akkor válaszd a teljességében barna 574 CB modellt, és hagyd, hogy magával ragadjon a velúr és a textil elemek ötvözete. Ha szereted, hogy a felsőrész és a nyelv egyben van, és hogy a közkedvelt szín számos őszi szettet életre kelt, akkor ez a cipő a Tied. Ennél a lépőnél a már kultikussá vált ENCAP hab felhasználásával készült talpat a Fresh Foam technológia váltja fel, melynek köszönhetően még jobb stabilitást nyersz.Egy kis szürkét


A bézs színvilág olyan… semmilyennek tűnik? Imádod a nagyvárosok háztömbjei között uralkodó hangulatot? Akkor biztosan tetszeni fognak a szürke N betűs cipők!


Az 574ESV modell egy különleges színállás, amelyben a szürkeséget egy csepp lilaság töri meg, ezzel különleges hatást kölcsönözve neki, aminek eredményeképp egészen biztos, hogy nem egy sneakerhead kapja majd fel a fejét. Ennél a sportcipőnél a különleges színvilágot fehér elemek törik meg a logó, a nyelven lévő rávarrt rész és a felső, bélelt szegély formájában.


A New Balance 574 EGG sok szürke árnyalat sneaker verziója. A sötét, velúr-textil felsőrészt világos csíkok törik meg a sarok környékén. A következő, ez alkalommal inkább pasztellbe hajló szürke a logón, a középtalp rétegben – mely ENCAP technológiával ellátott – illetve a sarok gumis részén jelenik meg, ami gondoskodik a felsőrész és a talp rögzítésének tartósságáról. A szürke legsötétebb változatát a talp külső, gumis rétegén találod, amelyik gondoskodik a tökéletes tapadásról bármilyen talajon.


Jobban szereted a masszív verziójú sportcipőket? Az NB574PKQ késő ősszel is helytáll, amikor már kezdenek megjelenni az első fagyok. A szürke színű, kissé outdoor stílusú cipő gondoskodik városi megjelenésedről bármilyen időjárási viszonyok között. A barázdált futófelület a tökéletes tapadás garanciáját nyújtja, ráadásul a fém fűzőlyukak, az igazi outdoor életérzést tükrözve, gondoskodnak róla, hogy bármilyen helyzetben élvezheted a megfelelő stabilitást. Ennél a cipőnél a felsőrész természetes bőr, velúr és textilanyag ötvözetéből áll, a szürke különböző árnyalataiban. Ennek köszönhetően ez a lépő igazán tartós és tökéletesen passzol a városi stílushoz.A sötét oldal


Ha jobban szereted a sötét színeket és úgy gondolod, hogy ezek sokkal univerzálisabbak, mint a fehér és a szürke, akkor a lentiekben találsz néhány múlhatatlan NB 574 sportcipőt, amik tetszeni fognak.Sötétkék szédület


574 EPA – vagyis az egységes, monokróm, sötétkék felsőrész, azonos színű logóval. A cipőlegenda felsőrésze kiváló minőségű velúrból készült, aminek köszönhetően sok éves intenzív használat mellett is bírja a strapát. A sötétkéket itt egyedül a világos talp és az azzal azonos színű bélés töri meg.


Az 574 EGN egy, a klasszikus streetwearrel azonosított stílusú sportcipő. A sötétkék színt egyszerűen törik meg a szürke részletek, aminek köszönhetően a cipő remekül működik bármelyik városi lookkal. Annyira univerzális, hogy bármelyik összeállítás részeként helytáll.Mélyfekete


Az EPA sziluettjéhez és stílusához egészen hasonló az 574CLB modell, amelyik a mélyfeketével hódít. A mély színt itt fehér középtalp töri meg, emellett pedig visszafogja a bézs, gumiból készült külsőtalp és az oldalpanelen megjelenő, természetes bőrből készült jellegzetes brandjelzés, az N betű. Ennél a cipőnél a velúr felsőrészt textil anyag gazdagítja a középtalp magasságában, aminek köszönhetően tökéletesen szellőzik.


Az 574 EGK modell a sötétkék EGN fekete változata. Ebben az esetben a klasszikus mélyfeketét a brand szürke elemekkel kombinálta, ami tökéletes duót alkot a városi look valódi rajongói számára.


Az NB 574 HRJ a következő szintje annak, hogyan lehet a monokróm színeket egy kis világossággal megtörni. Ennél a cipőnél a sötétkék felsőrész nemcsak egyes, világos betéteket kapott, hanem kontrasztos színű, világos logót is a lépő oldalpanelén.


Egyszínű, sötétkék felsőrész, amit egyedül az oldalpanelt díszítő, világos N logó tör meg? Ezt az 574 OUB modell tudja. Ehhez világos, monokróm talp gumis, bordázott, bézs külsőtalppal.PasteLove


Ha imádod a modern dizájnt, a klasszikus sziluettet és a trendi, pasztell árnyalatokat – akkor válaszd a New Balance 574 sneakert hűvös színekben.


Az égszínkék gondtalanságával csábít, és segít, hogy könnyűnek érezd magad? Akkor válaszd az NB 574 ESB modellt égszínkékben, amit kis fehér részletek varázsolnak még könnyedebbé. A tartós velúr, a légáteresztő textilanyagok és a rendkívül puha bélés összekapcsolása ez a cipő. Ennek köszönhetően nemcsak kényelmesen, hanem stílusosan is lépkedhetsz a városban. A pasztell égszínkéket a fehér logó és a saroknál lévő bőr elemek törik meg, amiken szintén ott a brand neve. A fehér-szürke talpnak köszönhetően a cipő pont olyan könnyednek néz ki, mint amilyen a valóságban.


Nyáron a konyhádban a menta veszi át a hatalmat? Ha igen, akkor biztosan tetszeni fog a New Balance 574 ESM, amelyik tökéletesen kapcsolja össze a menta-pisztácia árnyalatot az univerzális fehérrel és a talp egy csöppnyi szürkeségével. Az 574 ESB-től egyedül a fő színben különbözik.


Imádod a rózsaszín cipők báját? A vattacukor színét most már a lábadon is viselheted! A New Balance 574 URT teljesen egy árnyalatú, természetes bőrből készült rózsaszín felsőrészével hódít. Logózás, nyelv, oldalpanelek? Minden tökéletes egységben van! Az egyedüli kontrasztot a középtalp fehér rétege testesíti meg. Sima felület, kígyómintára emlékeztető nyomott minta és perforáció a legjobb szellőzés érdekében? Ezt a modellt biztosan szeretni fogod!


Ha az NB574 URT határozott színe nem győzött meg teljesen, akkor válaszd a finomabb, inkább pasztellszínű kiadását, az 574 NBM-et. A finom, egyszínű púderrózsaszín tökéletesen működik a klasszikus fehérrel és a szolid középtalppal. Egyedülálló kényelem és lányos look? Why not!


Az 574 ESP-ben három szín kapcsolódik össze – a pasztell rózsaszín, a klasszikus fehér és a finom szürke. Inkább lifestyle és univerzális. Ennél a modellnél a velúr jól szellőző textillel van kombinálva a középtalp magasságában. Rabul ejti a szíved?


Szinte ugyanaz a színvilág, mint az ESP-nél, de egy kis fény hozzáadásával? Megvan az NB 574 CIC-ben! A fényes, ezüstös sarok és a brand logója tökéletesen kiegészíti a púder felsőrészt, Te pedig a streetwear királynőjének érezheted magad!Shine time


Szeretsz csillogni, és felhívni magadra a figyelmet? Az ékszer még nem minden, Neked pedig egy kis plusz fényre van szükséged az outfitedben? Ezek a New Balance 574 változatok gondoskodnak róla, hogy biztosan ne menjen el mellettük közönyösen senki!A New Balance 574 NRI a metálfényű sportcipők új verziója. Az ezüstös egyszínű, tartós, bőr felsőrész határozottan fényt ad! A kockás, dombornyomott felületű rész a logót és a saroknál lévő részt díszíti. Ráadásul a talpat és a felsőrészt összekötő rész felülete csillámos, aminek köszönhetően egy nyári fesztiválon érezheted magad. A talp itt kontrasztos színű – a fehér középtalphoz fekete, gumi külsőtalp társul.


Jobban szereted a visszafogott változatú városi lépőket? Akkor válaszd a szintén ezüst színű New Balance 574 SFG modellt, és élvezd a szintetikus bőr és a textil kombinációját. A magasabb felsőrésznek és a „burrito” felépítésnek köszönhetően tökéletesen passzol a lábfejed alakjához. A felsőrész boka körüli szürke, textil felülete tökéletes kontrasztban áll a cipő fémesen fénylő felületével. Ezüstös fény és városi szürkeség egyben? Mi igent mondunk rá!


Ugyanaz a sziluett és vonalak, de arany-fém változatban? Ezt nyújtja a New Balance 574 SFF. A finom, rózsás fém felsőrész tökéletesen illik a nőies lookba, a szürke betétek pedig egyedi karaktert kölcsönöznek a szettjeidnek!Tűnj ki


A fémes változatok valamiért nem győznek meg, de azért szeretsz kitűnni és különbözni? Akkor tedd meg színek segítségével!


A New Balance 574 FCW egy elemből álló felsőrésszel és domináns, piros színben fehér elemekkel? Győződj meg róla magad! A tartós velúr a lélegző textil elemmel gondoskodik róla, hogy földöntúli kényelmet érezz!


Egy bordó klasszikus? Ezt nyújtja a városi lifestyle cipők között a New Balance 574 FGB. A felsőrészen uralkodó sötétpiros színvilág, a szürke elemek és a fehér betétek olyan kényelemmel kényeztetnek el, ami semmilyen körülmények között nem hagy cserben.


Ugyanez a sziluett és felépítés feltűnő, sárga kiadásban? Bátraké a szerencse! Ezt kapod az NB 574 EYW-vel.


Egy sárga cipő túlságosan extravagánsnak tűnik? Nézd meg a narancssárga változatot, amit a New Balance 574 OUD testesít meg. Ennél a cipőnél a fehérrel való kombinálása határozottan városi stílust biztosít.


Rengeteg szín, változat és felület – melyiket választod? Egy dolog biztos – a New Balance 574 egy megkérdőjelezhetetlen streetwear klasszikus![script]$(document).ready(function() {$(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) {if($(this).scrollTop() >= $('.b-footer').offset().top - 1000) {$('.sidebar').addClass('is-sticky');} }}); });[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]