Miben rejlik a sárga cipő ereje - Timberland Premium 6?


Kényelmes, precízen elkészített, tartós, emellett pedig rendkívül stílusos. Nem is csoda hát, hogy szívesen vásárolják meg nemcsak azok, akik mindennél többre értékelik a divatban a funkcionalitást, hanem a divatőrültek, hírességek és divatbloggerek is! Néhány évtizede változatlanul hódít a piacon kiváló minőségével és különleges dizájnjával, amit nem egy márka próbált már meg lemásolni. Mégis az eredeti sárga cipő, vagyis a Timberland Premium 6 egyedülálló modell saját műfajában! Miben rejlik az ereje?

Prémium minőség


Nathan Swartz - a Timberland márka alapítója a múlt század hetvenes éveiben úgy döntött, hogy megalkot egy igazán tartós cipőt az erdőben dolgozó embereknek. Hogy ez sikerüljön, a legjobb minőségű anyagokra volt szükség, amik ellenállóak voltak a külső tényezőkkel szemben, és hihetetlen tartósság jellemezte őket. Az akkori Timberland ellenálló nubuk felsőrészt kapott, ami elszigeteli a lábfejet a külső környezettől, és optimális hőmérsékletet és szárazságot biztosít neki az időjárási viszonyoktól függetlenül. Nem lenne az igazi a tartós, járófelülettel ellátott gumitalp nélkül sem, aminek köszönhetően a Timberland Premium 6 remekül helytáll a csúszós felületeken.

Minden apró részletre odafigyelnek


Ha olyan cipőt keresel, ami sok szezonon keresztül elkísér, akkor a Timberland Premium 6 telitalálat lesz! A kiváló minőség itt nemcsak a modell gyártása során felhasznált anyagokra vonatkozik, hanem magára a gyártási folyamatra is. A márka minden kis részletre figyel, ezért a felsőrész közvetlenül hozzá van erősítve a talphoz egy megerősített, négyszeres varrás segítségével, ami biztosítja a cipő tartósságát. Figyelemre méltó a profi fűző rendszer is, fém fűzőszemek és kampókkal. Az egész cipő alaposan kidolgozott, ami miatt nemcsak kényelmes és tartós, de nagyon stílusos is!

Időtlen és univerzális stílus


Azon gondolkozol, hogyan történhetett az, hogy a sárga cipő az erdőből a streetwear középpontjába került? Erre a kérdésre talán senki nem ismeri a választ, de a tényekkel nem lehet vitatkozni! Az erdei munkások dizájnja ma is státusz ikon. A Timberland Premium 6 modell sok sztár kedvenc cipője, de imádják a divatőrültek és a divatbloggerek is. Te is szeretni fogod az univerzális jellege miatt. A sárga cipő remekül illik a military párka-kabáthoz és farmerhez, passzol a jogger nadrághoz és kapucnis pulóverhez, illetve pufi dzsekihez, az utóbbi időben pedig a lányos ruhákhoz vagy ceruzaszoknyákhoz is!

Női és Férfi Timberland Premium 6


A kényelem, tartósság és trendi stílus ötvözete egy cipőn belül - nagy kihívás, a Timberland márka alapítójának mégis sikerült elérnie. Nem is csoda hát, hogy manapság nincs a sárga cipőhöz fogható!

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]