Instagramra teremtették. Ismerd meg az adidas Deerupt dizájnjának titkát.


A sneakerheadek szeretnek eldicsekedni legújabb szerzeményeikkel az Instagramon. Nem is csoda, hogy a topmárkák már felfigyeltek erre a trendre és úgy határoztak, hogy kihasználják a benne rejlő lehetőségeket. Az adidas brand az adidas Deeruptot direkt a közösségi média egyik legnépszerűbb alfajára alapozva alkotta meg. Ha az oldal belső keresőjébe hashtaggel beírod a sneaker nevét, akkor rögtön megjelenik több tízezer kép a világ legkülönbözőbb részein élő felhasználóktól, ami azt bizonyítja, hogy a német brand lépője telibe talált.


adidas Deerupt - egyszerű dizájn, ami magával ragad


Az adidas Deerupt modell 2018. márciusában debütált Párizsban, óriási érdeklődést ébresztve a modern sportcipők rajongóinak körében. A modell az adidas nmd Human Race-re alapoz, mely az adidas Originals és Pharrell Williams együttműködésének eredménye. Ez határozottan a cipő javára válik, ugyanis az amerikai művész közreműködésével megalkotott Nomád rendkívüli népszerűségnek örvend. A Deerupt sziluettjén dolgozó tervezők azt szerették volna elérni, hogy a cipő egyszerűen vonzza a tekinteteket. Ezúttal lemondtak az oldalpanelen lévő triplacsíkos brandjelzésről, ehelyett meghatározó tulajdonságaivá váltak a vonzó színek, illetve a talpat és a felsőrészt borító, különleges háló. Ezt a fajta megoldást már a 80-as években is bevetette a márka, amiről a Marathon Trainer modell is tanúskodik, mely az adidas Deerupt egyik inspirációja volt. Az Adolf Dassler által alapított cég portfóliójában azonban korábban még sosem volt ennyire egyszerű koncepcióra épülő, ugyanakkor ennyire modern megjelenésű cipő.


adidas Deerupt - a tervezők átgondolt munkája


Az adidas Deerupt megalkotóinak fő vezérelve a kényelem és a minimalista dizájn volt. Be kell ismerni, hogy sikerült mindkettőt remekül megvalósítaniuk. A profi technológiájú anyagból készült, futurisztikus felsőrészt rugalmas háló borítja. Ennek köszönhetően a cipő rendkívül könnyű és a legmagasabb szintű alkalmazkodást nyújtja, ami határozottan növeli a komfortérzetet. A cipő kiemelkedik a többi adidas cipő közül azzal, hogy a jellegzetes hálót nemcsak a felsőrészen alkalmazták, hanem a remek rezgéselnyelő tulajdonságokkal rendelkező EVA habból készült talpra is ráfut. Az adidas Deeruptot egy sor olyan dologgal látták el, melynek köszönhetően megfelel a modern sneakerheadek elvárásainak. Az egyik figyelemreméltó megoldás az Ortholite betét, mely antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen kívül a cipő alaposan átgondolt lépőfelületet kapott, mely jó tapadást biztosít a különböző felületeken. A külsőtalp kiváló minőségű, kopásálló gumiból készült, aminek köszönhetően az adidas Deerupt egy olyan lépő lett, amivel bátran nekiindulhatsz a város meghódításának.adidas Deerupt - milyen színt válassz?


Az adidas Deerupt első kiadásának sikere után a német márka úgy döntött, hogy a boltok polcait további színállásokkal tölti meg. Ez a futurisztikus modell ma már rengeteg érdekes színverzióban elérhető. Ha szereted a rendhagyó megoldásokat, akkor választhatsz egy kreatív verziót, például olyat, amiben a neonsárgához rózsaszín részletek társulnak. Az univerzális outfitek szerelmeseinek biztosan tetszeni fog a fehér és a fekete klasszikus kombinációja. Ha pedig a mindennapi szettek kapcsán inkább a full egyszerűség jön be, akkor bővítsd ki ruhatárad egy monokróm színállású sportcipővel.


[script]$(document).ready(function () { $(window).scroll(function () { if ($(window).width() > 1024) { if ($(this).scrollTop() >= $('.s-last-img').offset().top - 600) { $('.sidebar').addClass('is-sticky'); } } });});[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]