Hogyan válaszd ki a Reebok Classic Leather megfelelő méretét?


Minden idők leggyakoribb, legtöbbek által viselt és legkönnyebben felismerhető sportcipője? A sportos kiadású streetwear legenda, ami tökéletesen illik mind a laza outfitekhez, mind a klasszikusok trendi megtörésére tökéletes. Minden helyzettel jól elboldogul és elképzelhetetlen kényelmet biztosít. Miről van szó? Természetesen a kultikus Reebok Classic Leather cipőről! Boldog tulajdonosa vagy, vagy még csak most tervezed a megvásárlását és éppen az előtt a nehéz döntés előtt állsz, hogy melyik lesz a megfelelő méret? Remek, máris segítünk!


Ne másokhoz mérd magad!


Imádod a lépőket, folyamatosan követed a legújabb kollekciókat és a világszintű bestsellereket, a ruhatáradban pedig ott lapulnak minden idők legközismertebb modelljei? De még mindig hiányzik belőle a Reebok Classic-ja? Ideje behozni a lemaradást! Ha a szekrényedben ott a legtöbb ismert márka, akkor biztosan tudod, hogy mindegyik mérettáblázat eltér minimális mértékben a többitől. Ott, ahol bizonyos esetekben bátran hagyatkozhatsz a standard méretedre és a sportcipőd látatlanban megrendelheted online, úgy más esetben ez a legnagyobb fail lehet, amit elkövethetsz. A mindennapokban 39-es méretet viselsz, de a szekrényedben lévő cipők között van 40,5-es és 37 2/3-os is? Ne kockáztass! Olvasd el, hogyan választhatod ki a számodra tökéletes cipőt!


Hogyan vásárolnak a sneakerheadek?


Mindegyikünk találkozott már azzal a módszerrel, ahol a sneakerhead egy fél számmal nagyobb cipőt választott arra az esetre, ha a méretezés eltérne attól, amit általában használnak. Miért? Azt mondják, hogy könnyebb a nagyobb cipőbe olyan betétet tenni, amivel méretre lehet igazítani, mint egy kis sportcipőt kibővíteni... mégis, miért fárasztanád magad egy rosszul megválasztott mérettel? Csakhogy gyakran kiderül, hogy a megrendelt sportcipő egyszerűen nem jó. Ilyenkor jön a bosszúság, szomorúság, időpazarlás a cipő visszaküldésével és a válasz keresése egy, alapvető kérdésre - hogyan válaszd ki a Reebok Classic Leather méretét úgy, hogy tökéletesen passzoljon?

Egy idő után, 1958-ban az alapító unokái - Jeffrey és Joseph egyesítették erejüket és létrehozták a „Mercury Sports” nevű márkát, amelyiket hamarosan átneveztek „Reebok-ra”. Honnan jött a különleges szó ötlete? Joe szótárából, amiben egy észak-afrikai antilop fajtát hívtak szürke ridboknak (angolul Grey Rhebok).Mérd le


Még abban az esetben is, ha már nem az első pár Reebok cipődet veszed, és az az általános meggyőződés, hogy a mérettáblázata egyik irányban sem változik – azért Te válaszd a tökéletes illeszkedést. Hogyan? Ha még sincs rá lehetőséged, hogy felpróbáld a cipőt - akkor egyszerűen... mérd le a lábad. Általában ugyanazon márkák méreteinek azonosnak kell lenni a különböző modelleknél, de Te azért minden egyes vásárlásnál figyelj oda a betét méretére, amit megadnak rögtön a cipő mérete mellett. Hogyan győződj meg róla, hogy az adott méret tökéletesen passzol-e a lábfejedhez? Mérd le a hosszát. Mivel? Egy vonalzóval, centivel vagy... zsinórral.


Szerelkezz fel


Az lesz a legkényelmesebb, ha előkészítesz egy sima A4-es lapot, ceruzát és vonalzót. Először tedd rá a lábad úgy a lapra, hogy a lábujjaid ki legyenek nyújtva. Aztán rajzold körül a lábfejed, azt végig ugyanúgy a lapon tartva. A következő lépés az, hogy leméred az egymástól legtávolabbi pontok közötti távolságot, amiket megjelöltél - ez a sarok és a lábujjak egymástól legmesszebb eső pontjainak távolsága lesz. De ne felejtsd el, hogy mindkét lábfejt le kell mérni! Miért? Mert előfordulhatnak különbségek, bár igaz, hogy ezek nem jelentősek - azért érdemes rájuk odafigyelni. Az utolsó előtti teendő az, hogy a megkapott mérethez hozzáadsz 0,5 cm-t. Az így megkapott eredmény tökéletesen fedni fogja a betét hosszát. Aztán hasonlítsd össze a mérettáblázattal és döntsd el, hogy melyik felel meg tökéletesen az általad kikalkulált méretnek. Így élvezheted a tökéletes kényelmet egy hosszú és forró napon is, amikor a lábfejed megdagad. Deal with it!

Néhány szó a cipő felépítéséről


A cipő felépítésén gondolkozol? A Reebok Classic Leather kecsesebb vonalú sportcipő, vagy inkább masszív? A csinos sziluett ellenére kényelemmel öleli körül a lábfejet, ugyanakkor tökéletesen alkalmazkodik annak formájához.

Még mindig azon tanakodsz, hogyan válaszd ki a Reebok Classic Leather méretét? Elég, ha a lenti instrukció szerint jársz el - és a kényelem garantált!


reebok leather
[script]$(document).ready(function() {$(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) {if($(this).scrollTop() >= $('.b-footer').offset().top - 1000) {$('.sidebar').addClass('is-sticky');} }}); });[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]