Hogyan fűzd be a Nike Air Force-ot, hogy stílusosan nézzen ki?


May the force be with you! Air Force, Nike Air Force! Vagyis a streetwear legendás óriása, ami már több, mint 30 éves. Az 1982-ben született Air Forc’e-nak kezdetben a Michelin emberkék adtak volna inspirációt, azonban a végleges őst a Notre-Dame-székesegyház formája ihlette. A szenvedélyes kosárlabda játékosoknak készített cipő gyorsan megtalálta helyét a városi utcák rengetegében is. A kultikus modell klasszikus sziluettjét a városi megjelenés minden szerelmese ismeri. Múlhatatlan, univerzális és magával ragadó dizájn. Ahhoz, hogy teljesen kiélvezhesd az Air Force-od, a megfelelő módon kell róla gondoskodnod, és… meg kell tanulnod, hogyan fűzd be a cipőt Rád jellemző módon. Azt mondják, hogy az ördög a részletekben lakozik – pontosan így van, ezért érdemes neki figyelmet szentelni. Klasszikus cipőfűző, esetleg egy csöppnyi kreativitás? Hogyan fűzzük be és kössük meg stílusosan a Nike Air Force sneaker fűzőjét? Erről olvashatsz a lentiekben.Express your style!


A kultikus Nike Air Force szerencsés tulajdonosai tudják, hogy nem lehet mellettük közömbösen elmenni. A jellegzetes felsőrész, egy kevéske futurisztikus dizájn és magasított, recés talp azok az elemek, amik minden járókelő tekintetét magukra vonják. Ezért, ha szeretsz odafigyelni a külsődre, alaposan válogatod ki a szettedhez a kiegészítőket, a konkrét cipőt pedig még a megvásárlása előtt összeállítod gondolatban azokkal a dolgokkal, amik a szekrényedben vannak – akkor ne felejtsd el, hogy a részletekre való odafigyelés a cipőfűző megkötésének kérdését is magában foglalja.Érezd a streetweart


Egy trendi sneakerben nem lehet nem ráérezni a streetwearre. Az egyenesen a sportpályákról jövő kényelem és a csinos, casual look ötvözete tökéletes mix. A lépők divatja miatt ezt a típusú cipőt mostanság bármihez fel lehet venni – kezdve a laza, városi szettektől az elegáns, hivatalos eseményeken elvárt összeállításokig. Ugyanúgy a magas, mint az alacsony szárú Nike Air Force remekül helytáll bármelyik streetstyle look részeként. Nem fontos, hogy egyszínű cipőt veszel fel, vagy inkább egy különleges színállású modellt választasz – mindegyiket, még a legvisszafogottabb és legklasszikusabb lépőt is könnyedén meg tudod törni és fel tudod dobni a cipőfűző kreatív megkötésével.Alacsony szárú Nike Air Force vs. magas szárú AF1


Jelenleg a kultikus Air Force modell három verziója közül válogathatunk. Melyek ezek? A magas, az alacsony… és a közepes szárú. Az alacsony szárú AF1 főként a tavaszi-nyári szezonban áll helyt, az AF1 Mid és High főleg a hűvösebb évszakokban tesz szert nagyobb népszerűségre. Ez utóbbi jellegzetes tépőzárral rendelkezik az elülső részén. Kevesen tudják, hogy a különleges kis jelzésnek, ami a cipőfűzőn található, saját, hivatalos elnevezése van – ez a deubre. Eleinte a dombornyomott AF1 felirat szerepelt rajta, majd a modell 25. születésnapjára hozzátették a születési dátumot is a „82” formájában. A legendás modell mellett szól nemcsak a kiváló dizájn, hanem a kultikus légbetét is, amit a talp belső részében helyeztek el.


A rövid szárú Force meggyőz róla, hogy pontosan neki köszönhetően nyersz mozgásszabadságot, méghozzá a legmagasabb szinten. Azonban a magas szárú Nike Air Force 1 profin stabilizálja a bokát. Egy dolog biztos – mindkét verziót imádni fogod a megfelelő szellőzés miatt, amit a cipő a felsőrész felületén elhelyezett perforációnak köszönhet. Melyik változat mellett döntesz? A teljes mértékben bőrből készült változat vagy a bőr és velúr ötvözete mellett? A választás nem egyszerű, azonban az már igen, hogy hogyan dobd fel a cipőt! De hogyan is? Természetesen a cipőfűző megkötésének segítségével.A megkötés – tényleg olyan fontos?


Akár úgy is tűnhetne, hogy elég csak megvásárolni egy trendi cipőt, hogy jól érezd magad a városban és sikeres streetwear szetteket állíthass össze. Érdemes azonban figyelmet szentelni az apró részleteknek, amik gondoskodnak róla, hogy más sneakerheadek szemében növünk, vagy épp ellenkezőleg – összemegyünk. A High AF1 és a low Nike Air Force érdekes keveréke a klasszikusnak és a modernnek, de Te felteheted velük az i-re a pontot.A szettek kiegészítése


Úgy tűnik, hogy a sneaker befűzését ki szokták hagyni a szett összeállításán gondolkozva. A modern megoldások rengeteg szerelmese teljesen átlép a befűzés és a megkötés kérdésén. Ez pedig hiba. Ez a banális dolog teljesen megváltoztathatja a szetted jellegét, teljessé teheti, vagy kijelölhet számára valamilyen irányvonalat. Az Air Force megkötésének módja sok mindent elárulhat Rólad – rendszerető vagy-e, van-e benned egy kis őrültség, de azt is, hogy individualista vagy-e vagy inkább a klasszikusok jönnek be. Tökéletes illeszkedés és takaros befűzés, vagy inkább rendezett outfit és teljesen őrült módon megkötött cipő? Melyik változat jön be?Kényelem


Egy másik dolog, amire befolyással van a cipőfűződ megkötési módja, az a kényelemérzeted. Ha a felsőrész laza és nyitott, a cipőfűző segítségével érdemes erősen megszorítani, hogy a lábfejed stabil pozícióban álljon a sneakerben. Ennek köszönhetően elkerülheted a nem kívánt sérüléseket, és miközben az éppen elhajtó busz után rohansz, nem lesz részed olyan kellemetlenségben, mint… hogy elhagyod a cipőd. Ne felejtsd el, hogy ne húzd meg túlságosan erősre, mert akkor a lábfejed elfárad és megdagad, Te pedig felesleges hólyagokat szerezhetsz be, és általános kényelmetlenség-érzetre számíthatsz. Ha azonban a cipőfűző megkötése díszítő szerepet tölt be, akár el is hagyhatod azt.


A Nike-ok fűzőjének megkötési módjai


Az első lépésen már túl vagy, a legendás Nike Air Force 1 már a cipőgyűjteményed része. A második kérdés – hogyan kell befűzni, hogy stílusos legyen? A rosszul befűzött és megkötött cipő miatt vagy kényelmetlenül fogod magad érezni, ugyanis minden lépésnél szorítani fog, vagy akár – ha túl lazára kötöd – kiléphetsz belőle a legváratlanabb pillanatokban. A befűzés azonban nemcsak divatkérdés, hanem gyakran a megjelenésé és a saját stílusé is. Eleged van az unalomból és a klasszikus megoldásokból? Tombolj és találj módot egy kis őrültségre, mialatt előkészíted a cipőd egy városi kalandhoz.Szabadulj meg a fűzőtől


1.A mindennapokban standard módon szoktad megkötni a cipőd, egyformára hagyva a végeit, és lentről indítva fűzöd be? Változtasd meg a technikát és kösd be fordítva és kicsit nemtörődöm módon – úgy, hogy a masni közelebb legyen a lábujjakhoz. Így biztosan felhívod magadra a járókelők figyelmét.

2.A klasszikus befűzést dobd fel úgy, hogy a masnit a nyelv valamelyik oldalán helyezed el. Ez a módszer a legjobban a női Air Force-oknál válik be.

3.Ha idegesít a masni, ami sosem passzol a szettjeidhez, és mindig megborítja a rendszered – rejtsd el a nyelv alatt. Ez a módszer nem válik be, mert nyomja a bokádat? Ne kösd meg őket teljesen, a fűző mindegyik végét rejtsd el a cipő oldalánál.

4.Szeretnél kitűnni? Válaszd a fűzőpárok közötti egyenes vonalvezetést felül, magát a fűzőt pedig fűzd be alatta. Így olyan emberként mutatkozol meg, akinek fontos a klasszikus megjelenés, de szeret valahogyan kitűnni.

5.Szeretsz meglepetéseket okozni? Akkor számodra a Nike bekötésének tökéletes receptje… a nyelv közepén lévő masni! Elég, ha a cipőfűző egyik végét alulról, a másikat felülről kezded el befűzni, úgy, hogy középen találkozzanak, így különleges helyen díszeleghet majd a masnid!

6.Hármas módszer. Vagyis a nyelv feletti rész üresen marad, a cipőfűzőt lentről húzzuk át, és fel az oldalpanel mentén párhuzamosan egymással. A felsőrészt pedig három, keresztbefutó csík fogja díszíteni.


Magas felsőrész fűzővel


A Nike Air Force Mid vagy High esetében, ahol gyakran jelenik meg egy plusz tépőzár – nem kell tartanod egy olyan masnitól, ami nem illik a szettedhez. Miért? Mert könnyen a tépőzár alá tudod rejteni, aminek köszönhetően nem fog nyomni, és nem rontja el a szetted összhatását sem. Ha szereted a klasszikus tornacipők befűzési módját, a cipőfűzőt körbetekerheted a bokádon.


A cipőfűző megkötésének nagyon sok módja van – Tőled függ, hogy klasszikus módszert választasz, vagy valami őrültebb mellett döntesz, és felhívod magadra a járókelők figyelmét a sneakered különleges bekötésével. Egy dolog biztos – időnként érdemes kilépni a keretek közül!


Bestseller - Férfi Nike Air Force

Bestseller - Női Nike Air Force

[script]$(document).ready(function () { $(window).scroll(function () { if ($(window).width() > 1024) { if ($(this).scrollTop() >= $('.s-last-img').offset().top - 600) { $('.sidebar').addClass('is-sticky'); } } });});[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]