Színek harca! Férfi adidas X_PLR – melyik verziót válasszuk?


Fontolgatod egy férfi adidas X_PLR megvásárlását? Maximális kényelemérzetre vágysz, és emellett szeretnél különlegesen kinézni? A streetwear ötletek aranybányája és tele van lehetőségekkel, ami hatásos városi szettek összeállítását illeti. Szórakozás a színekkel, mintákkal, fazonokkal – itt minden szokatlan megengedett! A divatkísérletezések mégis megkívánnak egyfajta…jártasságot. Ha tapasztalatlan vagy a városi trendekkel való zsonglőrködésben, akkor inkább egy egyszerű trükköt vess be, aminek köszönhetően nem egy járókelő figyelmét magadra irányíthatod. A különböző, gyakran szokatlan színek felhasználása egy jól bevált módszer arra, hogy feldobd a mindennapi szetteket. Vesd be ezt a módszert olyan termékekkel kombinálva, amik teljes mozgásszabadságot és kényelmet biztosítanak, a wow-hatás pedig garantált lesz! Mivel kezdd? Ha merész színösszeállításon gondolkozol, indíts egy kényelmes és visszafogott cipő kiválasztásával. A férfi adidas X_PLR tökéletes megoldás lesz! A népszerű sneaker melyik verzióját válaszd?


Streetwear nagyító alatt


Ahhoz, hogy sikeres szetteket állíts össze, érdemes előbb elgondolkozni magának a streetwearnek a történetén. Gondolkodtál már valaha azon, hogy honnan jön igazából a divatvilág egyik legnépszerűbb vonala? A kezdetek a szélesedő punk réteg működéséhez, később pedig a hip-hoposokhoz kötődnek. Az „utcák stílusa” ezért mélyen gyökerezik a százak és ezrek alkotta első szubkultúrákban. Do it yourself – ez a jelszava a streetwear „alapító atyjának”. Pontosan a ruhák, kiegészítők, sőt cipők egyéni átalakításában rejlik az ezzel a divatirányzattal önmagukat azonosító emberek mentalitása. Itt már az elejétől kezdve… a különlegesség számít! Ma már senki nem nagyon fog megpróbálkozni azzal, hogy olyan színű és szerkezetű felsőrészt fabrikáljon, mint amilyen az adidas X_PLR, de a színekkel való játék továbbra is a városi divat aktív trendje.


A streetwear minden árnyalata, vagyis színek csatája!


A streetwear első gyakorlói tudták, mi a kompromisszummentes eredetiség elérésének módja, a színekkel való játék pedig a célhoz vezető egyik biztos stratégia volt. A városi stílus nagyfokú szabadságot biztosít, mégis, még ebben a divatban is vannak bizonyos alapszabályok. A látszat ellenére nem elég találomszerűen kihúzni a szekrényből egy halom ruhát, és emelt fővel lépkedni az utcákon, mint egy menő hip-hop király. És annak ellenére, hogy a streetweart definiáló szabályok közül egyértelműen egyedül a különlegességet lehet kiemelni, a teljes lezserségre és egyéni stílusra való törekvést, azért a kényelmes ruhák színének random kiválasztása nem feltétlenül garantálja a sikert. Hogyan lehet akkor sikerre vinni a színek csatáját? Melyik adidas X_PLR verziót válaszd, hogy egy mozdulattal urald az egész streetwear világot? Tarts be néhány egyszerű szabályt, és az eredmény felülmúlja az elvárásaidat!
Először is – a három szín szabálya


Az adidas X_PLR kollekció minden modelljének sajátos jegye az egyedi színállás. A szürke árnyalata, az üvegzöld, a fehér és a klasszikus fekete – ezek a cipők szinte mindenhez passzolni fognak. Azonban nem minden fog megfelelően mutatni egy adidas X_PLR cipővel. Zöld hoodie, piros jogger nadrág, ehhez pedig egy baby blue árnyalatú adidas X_PLR – mit szólsz hozzá? A látszat ellenére a streetwear világában könnyű melléfogni. És annak ellenére, hogy az említett összeállítás megfelel a szettek színösszeállítására vonatkozó egyik alapszabálynak, még egy igazi streetwear laikus is érzi, hogy itt valami nem stimmel. Milyen szabályokról beszélünk? A színpalettával való kísérletezés során tudni kell elszámolni… háromig! Elfogadott dolog, hogy egy sikeres színösszeállítás maximum három színből áll. De ezeknek nem kell a lehető legkülönbözőbb árnyalatoknak lenniük, amit csak a szekrényedben találsz. Vedd fel a szürke adidas X_PLR-t, ehhez egy sötétkék pulcsit és egy limeszínű pólót, és máris garantált a hatást. Ha úgy döntesz, hogy a ruhád lesz a színösszeállításod hangsúlyos pontja, akkor olyan színű cipőt válassz, ami nem vonja el szükségtelenül a figyelmet a szetted többi részétől. Ehhez a férfi adidas X_PLR színe telitalálat lesz. Klasszikus fehér, visszafogott zöld, esetleg trendi szürke? Válaszd ki a kedvenc verziódat az ultrakényelmes adidas X_PLR-ből és indulj el a streetwear világ meghódítására a legjobb stílusban!


Másodszor: total look színösszeállítás


All black always in style! A városi szettek összeállításakor a minimalizmus jobb megoldásnak bizonyulhat, mint az erőltetett sokszínűség. A monokróm outfit nemcsak jól mutat, hanem nagy könnyebbséget is jelent a divatlustaságoknak. Azonban itt is érdemes egy kis fáradtságot szentelni a szett összeállításának, hogy a divatkísérlet felhívja magára a melletted elhaladók figyelmét. A következő streetwear divatlecke az ugyanazon szín különböző árnyalatainak felhasználása. Az adidas X_PLR kollekció színpalettája igazi gyöngyszem azoknak, akik imádják ezt az alapelvet. All black, all white, esetleg egy kiegyensúlyozott összeállítás visszafogott zöldből vagy szürkéből? Te választasz! Dönts az egyik klasszikus adidas X_PLR mellett és légy trendi bármilyen színű szettel.


Harmadszor: bázis + markáns részletek


Még a streetwearnek is van egy bizonyos bázisszín készlete, amivel érdemes felszerelnünk a szekrényünk tartalmát. Tudod, milyen környezetben fog a legjobban mutatni a férfi adidas X_PLR? A férfiaknak szóló színek között megtalálható többek között a sötétkék, a szürke, a fehér, minden lehető barna variáns, a bordó és az olivazöld. Az említett színkészlet, ahogyan maga a név is utal rá, bázist alkot ahhoz, hogy a szett más, markánsabb elemére helyezd a hangsúlyt. Piros, égszínkék, sőt akár narancssárga – melyik viszi közülük a prímet városi szettjeidben? A férfi adidas X_PLR klasszikus árnyalatai a mindennapi, városi stílusod cipőbázisát adhatják. A világosszürke adidas X_PLR-t felveheted egy olivazöld jogger nadrággal vagy menő mintás pólóval és kész is! Meggyőztünk? Munkára fel! Vár a színpaletta!adidas x_plr
[script]$(document).ready(function() {$(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) {if($(this).scrollTop() >= $('.b-footer').offset().top - 1000) {$('.sidebar').addClass('is-sticky');} }}); });[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]