Miért pont a Vans Old Skool?


Egyrészről egyre gyakrabban válaszolhatunk a „Mi most a trendi?” kérdés: így: „Minden”, másrészről egyre több olyan ruha van a szekrényünkben, amit egy szezonnál tovább nemigen tudunk viselni. Miért van ez így? Elsősorban a szezonális minták és motívumok miatt, amik gyorsan divatjamúlttá válnak, de a divattermékek silányabb minősége miatt is, ami miatt a ruhák nagyon gyorsan tönkremennek akkor is, ha egyébként klasszikus mintákat és fazonokat testesítenek meg. Mindez igaz a cipőkre is. A rossz minőségű cipők áradata miatt egyre többet veszünk belőlük, a pillanatnyi megtakarítások mögött pedig így egyre nagyobb kiadások állnak az újabb és újabb pár beszerzésével… Biztosan ezért van, hogy az olyan kultikussá vált modellek, amilyen a Vans Old Skool, az évek múlása ellenére is mindig ugyanúgy rabul ejti a szíveket világszerte. Egy olyan cipő, ami időtlen, univerzális, strapabíró, kényelmes, ráadásul még szép is, igazi ritkaságnak számít! A Vans pedig mindezt elmondhatja magáról. Nézd meg, miért.

Vans logoVans cipő
vans ua authenticvans ua old skoolvans old skool litevans ua sh8-hi

A Vans története 1966-ig nyúlik vissza. Ekkor nyitották meg a Van Doren fivérek kaliforniai üzletüket, mely össze volt kötve egy kis cipőgyárral. A kínálatukban szó szerint néhány pár cipő szerepelt, mindegyiknek gumitalpa volt. És pontosan ez bizonyult a gyártó legerősebb oldalának. Nem telt el túl sok idő, és felfedezték őket a gördeszka szerelmesei, akik a gumitalp által biztosított tökéletes tapadást keresték Van Dorenék cipőiben. A tornacipők körüli őrület fokozatosan eljutott a többi szubkultúrához is, míg végül kiszivárgott a trend az utcára, áttörte a zenei világ és a showbusiness határait. Ehhez nem is kellett sok idő, mert a testvérpárnak már a 70-es években volt néhány kis boltja az Amerikai Egyesült Államokban, cipőik pedig egyre gyakrabban megjelentek az amerikai utcákon. 1977-ben született meg a Vans Old Skool. Ez csak a fiatal brand pozíciójának megpecsételését jelentette. A modell soha nem került le a boltok polcairól, és egészen a mai napig streetwear ikonnak számít. A cipő, amelyik fél évszázadot kibírt, nem egyik napról a másikra nyerte el a kultikus jelzőt. Feltételezhetjük hát, hogy egy ilyen lépő megvásárlása tökéletes befektetés lesz!

Csekkold a Női VANS termékeket:

24990 FT

16990 FT

24990 FT

16990 FT

24990 FT

17990 FT

24990 FT

17990 FT

26990 FT

18990 FT

26990 FT

18990 FT

26990 FT

18990 FT

26990 FT

18990 FT

26990 FT

18990 FT

24990 FT

19990 FT

24990 FT

20990 FT

24990 FT

20990 FT

Univerzális

Az, hogy a Vans Old Skool ilyen óriási népszerűségre tett szert számos különböző csoport és eltérő ízlésű ember között, annak is köszönhető, hogy rendkívül univerzális. Valóban, ez egy olyan cipő, ami számos összeállításhoz illik, és remekül kiegészíti egyéni stílusod. A hölgyek viselik ruhához és sorthoz, a férfiak farmerrel és chino nadrággal kombinálják. Egy Vans tökéletesen feltalálja magát a streetwear szettek részeként. Érdekesség, hogy ugyanúgy szeretik a keményebb hangzás, mint a rap rajongói. A Vans Old Skool egyszerűen összeköt! Mindenkit, nemtől és életkortól függetlenül, mert a széles méretskálának és a női, férfi és gyereklábhoz való illeszkedésnek köszönhetően ez a cipő gyakorlatilag mindenki számára elérhető.

Minőség és tartósság

A Vans-ok ismertetőjegye a vászonból készült felsőrész és a vastag gumitalp. A két erős réteg összekapcsolása garantálja, hogy a cipő igazán sokáig hűséges társad legyen. A canvas nem kopik ki, ugyanakkor eléggé puha és kellemes környezet a lábfejnek ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen hozzá és ne dörzsölje ki. A talp az idő múlásával sem veszít tapadásából, a felsőrészt és a futófelületet összekötő gumipánt plusz erősítést és különleges stílust kölcsönöz a cipőnek. A Vans-ok közismertek arról, hogy éveken át kitartanak. Egy ilyen cipő nem válik szét, nincs gond a rossz minőségű megoldásokkal, amik pl. a varrások elszakadását okozzák. Ha egy Vans Old Skoolt veszel, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy olyan tornacipőre tettél szert, ami minimum néhány év át hű társad lesz.

Kényelem & Dizajn

De még a legstrapabíróbb cipő sem ér semmit, ha nem a világkényelmesebb darabja. A Vans azonban ezt is elmondhatja magáról. Ez elsősorban a jól idomuló felsőrész érdeme, mely puha szegélyben végződik, így megakadályozza, hogy a cipő feltörje a lábad. A vászon légáteresztő, így még a legforróbb napokon is engedi a lábad lélegezni. A cipő belseje ráadásul textillel borított, ami gondoskodik a puhaságról. A vastag gumitalp tökéletesen tompít. Az i-re a pontot a márka sztenderd fűző része teszi fel, ami lehetővé teszi, hogy a lábfej egyéni tulajdonságaihoz igazítsd a cipőt.

A Vans természetesen nem dobogtathatta volna meg annyi ember szívét, ha nincs a dizájn. Banálisnak tűnik, és éppen ebben az egyszerűségben rejlik az ereje. A sztenderd Vans Old Skool modellnek fekete felsőrésze van jellegzetes, fehér csíkkal az oldalán, fehér cipőfőzővel és talppal. Semmi extra. És mégis ez az a modell, nem pedig tucatnyi, divatmárkákkal együttműködve piacra dobott különleges kiadás, amelyiket a vevők világszerte a leggyakrabban választják. A klasszikus Vans körüli őrület újra megerősíti azt az elméletet, hogy időnként a legegyszerűbb megoldás a legjobb. Nem lehet vele nem egyetérteni!

Csekkold a Férfi VANS termékeket:

24990 FT

17990 FT

23990 FT

18990 FT

24990 FT

20990 FT

26990 FT

21990 FT

33990 FT

29990 FT

33990 FT

29990 FT

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]