Kozmikus kaland a földön. Ismerd meg a holdjáró cipőt!Kora ősszel már alig várod a karácsonyi ajándékokat, az ünnepi dalokat, a kedvenc brandjeid új dropjait, esetleg az új Star Wars részt? De a karácsonyi őrülettel jár még valami. Az űrhöz való kötődés nem véletlenszerű. Csekkold new stuff aloldalunkat és ismerkedj meg a... hótaposóval, mely földöntúli kényelemmel lep meg.


Moon Boot, vagyis mi?


Azon gondolkozol, mi is a Moon Boot? Egyrészt egy márka, mely kalandjait már 50 évvel ezelőtt elkezdte, ma pedig újra hódít meglepő dizájnjával. Másrészt ez a legmenőbb téli cipő, amelyikkel eddig találkoztál. Űrhajós cipőre emlékeztet, mely könnyedén lép a Holdra. Mégis ez lett a XX. század legközismertebb szimbóluma, melyet 2000-ben a francia Muzeum Louvre is méltatott. Wow! Lenyűgöző, ugye? Neon hótaposó és univerzális színű modellek is vannak. A cipő, mely kivételes hőkomfortjával hódít, védelmet nyújt a hótól, esőtől, jégtől, ugyanakkor fantasztikusan tapad és a legtrendibb streetwear lookot biztosítja.


Nagy lépés... a divatnak


Hogyan is jutott a dolog odáig, hogy a Moon Boot hótaposóval igazi kozmikus kalandot élhetsz át a Földön? Minden 1969 július 20-án indult. Ekkor került sor a küldetésre, melynek célja a holdralépés volt. Ekkor tette meg Neil Armstrong az emberiség történetének legfontosabb lépését - a Holdra lépett. Biztosan azon gondolkozol, mi köze mindennek a Moon Boot hótaposóhoz? Az, hogy ezt az eseményt az egész világ figyelemmel követte, így Giancarlo Zanatta olasz cipész is. Az ő figyelmét az asztronauta cipők keltették fel. A masszív, magas szárú lábbelik megkötővel, vízhatlan felsőrésszel és jellegzetes talppal. A holdjáró cipők annyira nagy hatással voltak rá, hogy egy cipő megalkotására inspirálták.


Gravitáció? Nem ez alkalommalGiancarlo nem azok közé tartozott, akik hosszasan gondolkoznak valami megvalósításán. A kozmikus asztronauta cipők annyira kitöltötték a gondolatait, hogy már a 70-es években megalapította saját márkáját. Hogyan hívta? Természetesen... Moon Bootnak, hogyan másképp! Azt sem nehéz kitalálni, hogy mi volt a kínálatában. Igen, igazad van - a klasszikus holdjáró cipő által inspirált hótaposó. Először a skicc született meg, aztán az első próbavarrások, végül pedig – maga a cipő, melybe az egész világ már első ránézésre beleszeretett. A célja az volt, hogy semmilyen szabály ne vonatkozzon rá, többek között a gravitáció sem. Éppen ezért olyan pehelykönnyű ez a látszólag masszív cipő.


A Holdra, a sípályára és a városba


Az olasz cipész márkájának már első pillanatától kezdve kötelező elemmé vált a földöntúli Moon Boot a téli sportok minden rajongójának ruhatárában. Különösen azoknak, akik jól ismerik a legújabb trendeket. Eleinte az alpesi tájakon és a sípályákon lehetett vele találkozni. Csakhogy, ahogy tudod is, a divat bizony gyakran változik, és ma is meglepetéssel szolgál. Ennek köszönhetően a Moon Boot márka ebben a szezonban az egyik legforróbb streetwear-trend. A divat és a laza, ugyanakkor szabad look folyamatos szemmel tartása gondoskodott róla, hogy a hótaposó a sípályák ikonjából gyorsan a városi divat ikonjává váljon. És így az asztronauta cipő nemcsak egy olyan elem lett, mely az Apolló 11-et vagy a téli sportokat juttatja eszünkbe, hanem - a tömegből kitűnni vágyó fashionisztákat, a legújabb trendek és a városi lazaság rajongóit is.


Földöntúli kényelem mindenkinekA Moon Boot bebizonyítja, hogy nem kell hozzá asztronautának lenned, hogy élvezhesd a földöntúli könnyedséget és kényelmet. Ma, amikor a márka fennállásának 50. születésnapját ünnepli, meg akarja mutatni, hogy nem fontos, milyen idő van éppen odakinn. Mindentől függetlenül, a hótaposóval stílusosan lépkedhetsz végig a télen - még akkor is, amikor hóval borított, vagy esőtől latyakos. Kiválóan szigetelő talp, vízálló és melegtartó szintetikus felsőrész, mely benntartja a természetes meleget akár -35 fokos kinti hőmérsékletig, emellett a prémium részletek gondoskodnak róla, hogy a Moon Boot hótaposó a modern megoldások minden rajongójának szemet szúrjon.


Egy új téli cipőt keresel? Olyat, ami nemcsak fantasztikus meleget nyújt, hanem gondoskodik a megfelelő szigetelésről, ugyanakkor frenetikusan kiegészíti (megalkotja) városi szetted is? A válasz egyszerű – a számodra tökéletes cipő a Moon Boot hótaposó. A neon színű holdjárót és annak visszafogottabb színeit is megtalálod üzleteinkben és a Sizeer.hu-n. Győződj meg róla magad és éld át saját kozmikus városi kalandod!


[script]$(document).ready(function () { $(window).scroll(function () { if ($(window).width() > 1024) { if ($(this).scrollTop() >= $('.s-last-img').offset().top - 600) { $('.sidebar').addClass('is-sticky'); } } });});[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]