Hogy különböztesd meg az eredeti Nike Air Max-ot a hamisítványtól?


Az Air Max kétségtelenül must have cipő minden sneakerhead és streetwear trend rajongó számára. A kultikus szériát, melyet a talpban lévő, látható légpárnával ellátott cipők alkotnak, 1987-ben indította útjára Tinker Hatfield az Air Max 1-gyel. Mára a boltok polcaira rengeteg különböző Air Max került, amik mindig felkeltik a pipával fémjelzett cipők rajongóinak érdeklődését. Néhány Air Max rajongó megpróbálja valamivel alacsonyabb áron beszerezni a lépőt, ami gyakran azt eredményezi, hogy hamisított cipőt vásárolnak. A lenti szövegből megtudod, hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti Nike Air Max-ot az értéktelen és gyenge minőségű hamisítványtól.

nike air max

Figyelj a hamisított Nike Air Max-ra!


Az Air Max-ok elképesztő népszerűsége miatt egyre több hamisítvány kezdett el megjelenni a piacon, amik gyakran csábítóak lehetnek azoknak, akik szeretnének spórolni egy kicsit, és a kedvenc cipőjüket a saját pénztárcájukhoz mért áron megvásárolni. Az eredeti és a hamisítvány közötti néhány különbség időnként már első ránézésre látszik, különösen azoknak, akik jól ismerik a híres Tinker Hatfield által létrehozott szériákat. Azonban azt, hogy hamisítvánnyal van-e dolgunk, gyakran a részletek alapján tudjuk megállapítani. A lentiekben lépésről lépésre leírjuk, mi mindent kell figyelembe venned, ha nem szeretnél pórul járni, és egy hamis Nike Air Max-szal kibővíteni a ruhatárad.

Ár


Az összeg, amit egy Nike Air Max vásárlására kell szánni, még a sportboltok akciót figyelembe véve is. Ezért, ha valamilyen internetes aukción meglehetősen alacsony áron látsz egy kultikus modellt, akkor feltételezheted, hogy az hamisítvány lehet.

A vásárlás helye


Ahhoz, hogy biztos legyél benne, hogy 100%-osan eredeti terméket vásárolsz, olyan sokak által kedvelt és bevált sportboltban kell Air Max-ot vásárolnod, amelyik számos vásároló pozitív véleményével büszkélkedhet. Ha olyan oldalról veszed, amit nem ismersz, alaposan ellenőrizd az eladó adatait, illetve a helyet, ahonnan küldik Neked a terméket. Az olyan netes értékesítők, akik népszerű cipők hamisítványaival kereskednek, gyakran küldik a terméket közvetlenül Kínából vagy más olyan országból, ahol a hamisítás gyakorlatilag standardnak számít.

A csomagolás módja


Az eredeti Air Max-ok mindig a márka dobozába vannak csomagolva, aminek meghatározott mérete és jelölései vannak. Ha netes árverésen vetted a cipőt, és olyat kaptál, ami fóliába, vagy Nike márkajelzés nélküli kartondobozba lett csomagolva, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy hamisítvány tulajdonosává váltál.

Színállás


Ez a faktor a legnehezebbek közé tartozik, ha arról van szó, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti Nike Air Max-ot a hamisítványtól. Ebben az esetben tudni kell, hogy milyen színekben dobta a Nike piacra az adott modellt. Az Air Max hamisítványok gyártói nagyon gyakran ajánlják a cipőt olyan színállásban, ami soha nem kapott helyet az oregoni márka portfóliójában.

Műanyag elem a talpban


A műanyag betét, amit a népszerű amerikai brand helyez el a talpban, segíthet Neked eldönteni, hogy az adott termék eredeti-e, vagy szimplán egy hamisítvány. Az eredetik talpában a betét félig átlátszó, azonban a hamisítványokban gyakran furcsa szerkezetű, és olyan, mintha koszos lenne.

Fűző


A hamisítványokban a cipőfűző gyakran rövidebb, mint az eredeti Nike termékekben. Ezért, ha nem tudod a fűzőt átfűzni az Air Maxod mindegyik lyukán, akkor szomorú hírünk van - a megvásárolt cipőd sajnos hamisítvány.

Zászló a nyelven


Ezen a ponton meg kell jegyeznünk, hogy ezt a tulajdonságot minden olyan Air Max esetében le kell csekkolni, amit az Egyesült Államokban a Függetlenség Napja megünneplése alkalmából dobtak piacra. A különbség az eredeti és a hamisítvány között ebben a kategóriában az amerikai zászló nyomatának minőségében rejlik.

Nézd meg


×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]