Földöntúlian trendi megjelenés - fedezd fel a streetwear új dimenziójátA városi divat igazi szerelmesei pontosan tudják, mi van éppen topon. Természetesen mindenki azt hord, amit a szíve diktál, de könnyedén felfedezhető a két legerőteljesebb trend. Az első nem más, mint a régi idők inspirációi. A leghíresebb brandek régebbi modelljeit átalakították a mai igények szerint, természetesen úgy, hogy megőrizték a kivételes lookot, melyért egyenesen odavoltak a rajongók. A retró stílus remekül helytáll, ugyanakkor trendik azok a szettek is, melyeket a jövő, sőt... a kozmosz inspirált. És ha ezt a két trendet kombinálnád egymással? Elég frankón hangzik! Az Alpha Industries-nak van rá egy biztos módszere - és be kell ismerni, hogy a végeredmény nagyon látványos, sőt egyenesen földöntúli! Ismerkedj meg a kivételes kollekcióval, mellyel garantált az isteni look minden körülmények között.


A kaszárnyából a kifutókra


Az Alpha Industries egy olyan brand, melynek népszerűsége évek óta egyre csak növekszik a streetwear-rajongók körében. Története okozhat meglepetéseket, különösen, hogy már eleve nagy változásokon ment keresztül. Az 1959-ben, a híres Knoxville-ben (a tennesseei államban) alapított vállalkozás eleinte a... hadseregnek készített ruhákat. Az amerikai hadsereg katonáinak konkrétan meghatározott elvárásai voltak, amelynek a márkának száz százalékban eleget kellett tennie. Tökéletes anyagminőség, tartósság, praktikusság, megbízhatóság, emellett pedig - miért is ne - kifogástalan megjelenés, mely megfelel az aktuális divatnak. A márka alapítói azonban hamar rájöttek, hogy érdemes kínálatukat olyan kollekciókkal is bővíteni, melyek a civileknek készülnek - természetesen úgy, hogy megőrzik azt az igényességet, mely a hadseregnek készülteket jellemezte. Pontosan így született meg az Alpha Industries. A military szabás és a hadsereg által megkövetelt minőség kilépett a városi utcákra, aztán pedig a kifutókra is. A bomber dzsekik igazi slágerré váltak, a brand pedig óriási népszerűségre tett szert. Piaci helyzete ma már szilárd, népszerűsége pedig egyre növekszik. És ez jó is így - a kifogástalan minőséget meg kell becsülni. Ezt senki sem tudja jobban, mint a sneakerheadek!


Földöntúli outfit


A jellegzetes bomber dzsekikben, melyeket a katonai ruhák inspiráltak, határozottan megvan az a „valami”, végtére is a streetwear-rajongók csak azzal érik be, ami tényleg jó. A legjobb dolgokat választjuk! Ha tehát szeretnéd egy magasabb szintre emelni a stílusod és a városi divat csillagai között találni magad, akkor mindenképp vedd figyelembe a NASA logóval szignózott kollekció dzsekijeit. Istenien hangzik, ugye? A kényelmes felsőruházat biztosan meghódít majd tartósságával. Gondolj csak bele - ha már meghódította a katonákat, akkor mi állhat az útjában? Pontosan erre a minőségre van szükség a gardróbodban. Most a legjobb anyagokat és a megbízható darabokat új, földöntúlian menő változatban szerezheted meg. A világ leghíresebb űrrepülési szervezetének logója nemcsak a híres bomberek military stílusát hangsúlyozza, hanem arról is gondoskodik, hogy igazán kivételesnek is érezd magad. És ha ehhez még hosszú, textilpántok is jönnek a cipzárnál, illetve az amerikai zászló, akkor fix a földöntúli look. Ilyen társaságban kifogástalanul fog mutatni egy minimalista sneaker, egy egyszerű nadrág és pulóver. Valódi szárnyalás!


Földöntúlian jó stílusAz Alpha Industries nem csak a dzsekikre specializálódott - kínálatában más ruházati termékek is vannak. Valami igazán különlegeset keresel a suliba, az egyetemre, munkába, vagy ha a barátokkal van programod? Akkor itt vannak a tennesseei brand különleges pulóverei. Egyszerű szabásuknak hála minden szettben feltalálják magukat, a NASA logó pedig mindenki előtt tiszteleg, aki szeretné felfedezni a kozmikus teret. Mutasd meg, hogy Te is a csillagokra tekintesz, és belőlük merítesz inspirációt! A kényelmes Alpha Industries pulóverek gondoskodnak a könnyedség érzéséről, emellett földöntúli lookot biztosítanak, melybe biztosan beleszeretsz. Emelkedj a streetwear csúcsára és mutasd meg, hogy bejönnek a modern formába öntött retró inspirációk - az eredmény tökéletes a városi divat rajongóinak. Vagy a pulóver helyett inkább egy pólót szeretnél? Az is remekül passzol majd szettjeidhez, miközben földöntúlian mutat. Ez pontosan az a kényelem, melyre szükséged van - a lehető legjobb ezen (és az összes többi) bolygón.


Streetwear can into spaceAz ikonikus bomberek, a retró stílusú pulóverek és pólók tökéletesen boldogulnak minden évszakban - mindegyiket a NASA eredményei és modern felfedezései inspirálták, melyek közelebb hozzák a világegyetemet. Szeretnéd megismerni a földöntúlian menő lookot, melyben a múlt keveredik a jövővel, a legstílusosabb streetwear pedig új dimenziót kapott? Az Alpha Industries kollekciójának ruhái telitalálatnak számítanak, ha egy még magasabb, bolygóközi szintre emelnéd stílusod. Military szabás, a hadseregre jellemző tartósság, modern anyagok és időtlen színek - mindez földöntúli kényelmet és földöntúli lookot biztosít a mindennapokra, és nem csak. Egy banális szett, mely beolvad a tömegbe? Soha többé!


[script]$(document).ready(function () { $(window).scroll(function () { if ($(window).width() > 1024) { if ($(this).scrollTop() >= $('.s-last-img').offset().top - 600) { $('.sidebar').addClass('is-sticky'); } } });});[/script]

Nézd meg az Alpha Industries ruhákat:

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]