A kényelem ikonja. Miért olyan kényelmes a Timberland Premium 6?

A kényelem alap


A Timberland kultikus Sárga Cipője jelenleg a világ egyik leggyakrabban hamisított modellje. A 70-es években megalkotott strapabíró cipőt, melyet a fizikai munkát végzőknek készítettek, generációk sora szeretett meg. Lehetséges az, hogy csakis az időtlen megjelenésről van szó? Kétség sem fér hozzá: a Premium 6 modell tökéletes – jól átgondolt és a legapróbb részletekig kidolgozott, de hiszen ez nem minden! Mindenki, akinek legalább egyszer volt már a lábán ez a legendás modell, azt állítja: ez a legjobb megoldás a hűvös hónapokra. Kényelmes, strapabíró, vízálló és minden körülmények között helytáll. Kíváncsi vagy, minek köszönhető, hogy a híres Timberland ennyire kényelmes? Már mondjuk is.

Nubuk a különleges körülményekhez


Ha egy cipőnek évekig kell szolgálnia, akkor annak a legkiválóbb minőségű bőrből kell készülnie. A Timberland ezzel teljesen tisztában van, ezért a gyártási folyamat során nem a könnyebb utat keresi. Már több, mint 40 éve változatlan a Premium 6 gyártási módja. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a bőrre: ezt a híres cipőt vízálló nubukból varrják, egy patikamérleg pontosságával szabják és varrják – úgy, hogy később a cipő tökéletesen feküdjön a lábfejeden. És a bőr minőségét sem bízzák a véletlenre. A bőr készítői, akik az LWG csoporthoz (Leather Working Group) csoporthoz tartoznak, olyan cserzőüzemi egyesületek, akik bőrkikészítési folyamatai száz százalékban átláthatóak. Mindegyik bőrdarabot alaposan megnézik a szakértők azért, hogy a cipődben a legkisebb hiba se legyen. Ennek köszönhetően nem csak a tökéletes megjelenés felől lehetsz biztos, hanem az is garantált, hogy sokáig társad lesz, és maximális kényelmet biztosít. És ez az esős napokon is így lesz. A nubuk ugyanis nemcsak gyárilag impregnált, hanem úgy is van összerakva, hogy a varrásoknak köszönhetően ne engedje át a vizet. Minden egyes varrást a legnagyobb igényességgel végeznek, emellett pedig még alá is van ragasztva. A négysoros keresztvarrás azt is szolgálja, hogy a cipő ellenálljon a penésznek és más, külső tényezőknek.

Puhaság, meleg és tompítás


Nem új keletű gondolat, hogy nem csak a külső számít. A tökéletes bőr egy dolog, a kényelmes belső – egy másik. Ez az, miért a lábfejed hálás lesz a megbízható Premium 6-nak. A puha bélés jól szigetelő PrimaLoft technológia felhasználásával készült. Ez egy forradalminak számító, szintetikus anyag, amit a természetes pehely inspirált. Precízen strukturál szálak és mikrorések, melyek benn tartják a levegőt: ennek köszönhetően hatékonyan szigetel a külső körülmények ellen. Nem veszi fel például a vizet, ami az anyag speciális szerkezetének köszönhetően így nem csökkenti a szigetelés mértékét. Hiszen első körön a vízálló bőr védi lábfejed. De… just in case. A megbízhatóság és a precizitás a Timberland fedőneve. És egyébként – tudtad, hogy a jó tompításért és a magabiztos léptekért nem csak a vastag gumitalp felel? Közte és a puha betét között a tervezők találtak helyet az Anti-Fatigue technológiának is, ami tompítja az ütéseket, amik a talp és a talaj ütközésekor alakulnak ki. De visszatérve a talphoz: ez a következő olyan elem, amelyik növeli a kényelmet és a legendás modell megbízhatóságát. Vastag gumiból készült, ami a jó tompításon kívül fantasztikus tapadást is biztosít. Végülis ezzel kezdődött minden. Pontosabban vele, illetve a talp és a felsőrész innovatív, varrásmentes rögzítésének módszerével, amin maga a Timberland márka alapítója, Nathan Swartz évekig dolgozott. Ma Premium 6-ként ismert, és büszkén viselik a menő dizájn rajongói világszerte. Pontosan ennek a megoldásnak köszönhetően szerezhetsz ismét bizonyosságot, hogy a cipőd egy csepp vizet sem fog átengedni – annak ellenére, hogy puha, természetes bőrből készült.


Férfi Timberland Premium 6

Női Timberland Premium 6


Van még valamilyen kétséged affelől, hogy a Timberland Premium 6 az egyik legkényelmesebb cipő, ami valaha is készült? Ne legyen. Ebben a cipőben semmi sem a véletlen műve. Habár a híres előd alapján készült, évek óta tökéletesítik. Nincs mit titkolni: ez az a modell, ami soha nem hagy cserben. Nincs még meg a sajátod? Tudod, mit kell tenned. Nézz szét a Sizeer.hu-n vagy szaladj be valamelyik Sizeer üzletbe, és szerezz be egy kultikus Timberlandet.

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]