Szűrők megjelenítése
Megjelenített találatok száma
1 termékből

Szűrők kiválasztása

Quiksilver

ÁR

  -

Méret

Szín

SZŰRŐK TÖRLÉSE

Méretek

41

4990 FT

3990 FT

Quiksilver
Megjelenített találatok száma
1 termékből

QUICKSILVER – EGY BRAND SZÜLETÉSE A NAPFÉNYES AUSZTRÁLIÁBAN

A Quicksilver egy olyan márka, ami első lépéseit a 60-as évek végén, a napfényes Ausztráliában tette meg, amikor Alan Greek, Carol McDonald és Tim Davis úgy döntött, hogy életre hív egy eleinte ködös elképzelést, ami szerint a vezető ausztrál sporthoz – a szörfhöz – hoznának létre egy sportszer vonalat.


A márka fejlődése

Az első cél minőségi, biztonságos és kényelmes szörfdeszkák tervezése volt. Greek maga gondoskodott a forgalmazásukról. Olyan sikeresen tette mindezt, hogy néhány év után már Quicksilver márkával fémjelzett szörfdeszkáktól hemzsegtek az ausztrál partok. A határtalan szenvedélyre és az ökológiai szempontokhoz való erős ragaszkodásra alapozva a fiatal vállalkozók saját ötleteik fejlesztésének hatásos módszerét dolgozták ki. Noha kezdetben spontánul működött a cég, sikerült jól szervezetté alakítaniuk azt, ami évről évre, nem másokat követve elkezdett trendeket kialakítani a szörfös sportszerek, ruhák és kiegészítők területén. 1980-ban a Quicksilver cipő kollekciókban debütált a sztreccses, feszes overál, ami még a hivatásos sportolók elismerését is kivívta. A márka nyitott más sportok irányába is, amiről leginkább a jellegzetes Quicksilver logó árulkodik, ami összekapcsolja magában a tenger hullámát és a hegycsúcsot. Egyéb adrenalintermelő akciósportok, amik közel állnak az ausztrál brandhez, mindenekelőtt a snowboard, síelés és gördeszkázás.


A márka nagykövetei között olyanok szerepeltek, mint Kelly Slater (szörf), Travis Rice (snowboard), Tony Hawk (gördeszka) és Candide Thoverxx (freestyle sí). A márka dinamikus fejlődését bizonyítja a DC Shoes cég 2004-ben bekövetkező átvétele, illetve a kínálat kiszélesítése női kollekcióval 2008-ban. A Quicksilver folyamatosan hangoztatja környezettudatosságát. Többek között ökologikus anyagokból készült speciális ruházatokat gyárt, és felhasználja az újrahasznosított szatyrokat. A Quicksilver termékeknek köszönhetően biztosan kitűnsz a tömegből! Nézd meg az e-Sizeer.com webáruházban kapható cuccokat. Kezdd el a vásárlást!

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]