Módosítsd a keresett kifejezést.
Próbálj kevesebb szűrőt használni

VISSZA

Ismerd meg a Paez márkát

Egy gyorsan fejlődő brand, mely évek óta uralja mind a lifestyle szetteket, mind a nyári összeállításokat. A Paez márkáról van szó, mely történetét Argentina őslakosainak köszönheti. A lokálpatriotizmus, a világos kommunikáció és a legkiválóbb minőség vezette a céget a népszerűség csúcsára.


Argentin hagyományok

Már a múlt század 30-as éveitől, vagyis attól az időponttól számítva, amikorra a márka megszületését datálja, a munkások (gaucho), akik a forró Argentina füves területein dolgoztak, nagyra tartották a márka nyújtotta kényelmet. A brand neve a Dél-Amerika hegyes területein élő Paez törzs nevéből ered. Az éghajlat és a hőmérséklet nemcsak a könnyű, kényelmes ruháknak, hanem az ugyanilyen cipőknek is kedvezett. Innen jött az alpargata ötlete, melyet a magyarban espadrilles-nek hívunk. A helyi lakosok életmódja és öltözködése egy olyan márkát megszületését inspirálta, mely ügyesen ötvözi a divat modern megközelítését a kiváló minőséggel. A brand tervezői felfrissítették az ikonikus pásztorcipő dizájnját, és egy teljesen új dologgal rukkoltak elő, a világ pedig beleszeretett a kényelembe, amit nyújtott!


Dél-amerikai temperamentum

A Paez cipők időtálló mintáikkal emelkednek ki. A tervezők úgy tartanak lépést a trendekkel, hogy közben kiemelik a vásárlókhoz való egyedi hozzáállást. A Sizeer kínálatában ott vannak a klasszikus espadrilles-ek, slip-onok, tornacipők és monokróm szandálok. A Paez emellett tengerészmintát, virágmotívumokat és állatmintás printeket is kínál. Melyik a legközismertebb? Természetesen a kultikus espadrilles! Mivel hordd? A válasz egyszerű - mindennel! A szalmafonatos cipő a nyári ruhatár szinte minden eleméhez passzol - a rövidnadrágtól kezdve a könnyű, légies ruhán át egészen a szoknyáig. A márka termékeivel trendi és rendkívül kényelmes, lifestyle stílusú outfiteket állíthatsz össze.


Minőség és esztétika egyben

A Paez már évek óta a termékek nyújtotta maximális komfortérzetet állítja a középpontba. A könnyű, egyszerű Paez cipőknek és a praktikus kiegészítőknek köszönhetően kényelemben töltheted mind a városi hétköznapokat, mind a nyaralást. A technológia és a kiváló anyagminőség kombinációja minden alkalommal olyan cipőben ölt testet, mely még a legválogatósabbak tetszését is elnyeri.

Válaszd ki a kedvenc színű Paezed:

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]