Szűrők megjelenítése
Megjelenített találatok száma
3 termékből

Szűrők kiválasztása

O'neill

ÁR

  -

Nem

Méret

Szín

Kategória

SZŰRŐK TÖRLÉSE

Méretek

S

6990 FT

3990 FT

O'neill

Méretek

XS

17990 FT

11990 FT

O'neill

Méretek

26

23990 FT

4990 FT

O'neill
Megjelenített találatok száma
3 termékből

O’NEILL – A VÍZ IRÁNTI SZERELEMBŐL

Az O’Neill ruházati és cipő márka 1954-ben jött létre Jack O’Neill hatalmas, vízi sportok iránti szenvedélyéből. 5 évvel később a cég a Santa Cruzba, a kaliforniai partra költözött.


Speciális ruházat a… szörfösöknek és búvároknak

Éppen az amerikai brand tervezői tették lehetővé minden szörfösnek és búvárnak, hogy még kényelmesebben hódolhassanak ezeknek a sportoknak. A neoprénnel, a mélytengeri búvárok által használt anyaggal kísérletezve, létrehozták a szörf boltokban értékesített habokat és mellényeket. Ez a szabadalom már lehetővé tette volna, hogy a siker babérjain ücsörögjön a márka, de O’Neill a fejlődés és a további innovációk keresése mellett volt elkötelezett. Személyesen tesztelte az új termékeket, amiknek be kellett kerülniük boltja kínálatába. Olyannyira ennek szentelte magát, hogy az egyik ilyen tesztelés alkalmával a kaliforniai parton elveszítette látását az egyik szemére.


A mindennapokra szánt ruházat gyártásának kezdetei

A szörfdeszkákon és a híres habon kívül fokozatosan kerültek rá a termékpalettára vízi sportokhoz szánt speciális sportruházati termékek, azonban lifestyle konfekció ruhák is, amik remekül helytállnak a vízparton. O’Neill nem állt meg ezen a ponton, és a napfényes Kalifornia ellenérzése mellett is, ahonnan a márka származik, úgy döntött, hogy kínálatába bevon síelőknek és snowboardosoknak készített ruhákat és kiegészítőket is. Ez az eltolódás egyértelműen nagyobb teret engedett a márkának, ami évről évre egyre népszerűbbé vált. A hegyek és behavazott sípályák szintén kiváló helyszínnek bizonyultak az energikus, divatos dizájnhoz. A márka kormányrúdját O’Neill fia, Pat vette át, aki megörökölte a tartósság és komfort iránti magas elvárásokat. Manapság az amerikai márka egyike a legismertebb brandeknek, amely azokat a dinamikus fiatalokat célozza meg, akiknek a pozitív, sportos megjelenés jön be.

×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]