Hogyan válassz cipőt a gyermekednek? Mi sem egyszerűbb!


Téged is elbűvölnek a stílusos ruhába bújt kicsik, akiket a városban látsz? Te is úgy gondolod, hogy a várva várt dropok és a legújabb kollekciók nemcsak a felnőtt sneakerheadeket illetik meg, hanem a legkisebbeket is? Ha nehezen tudod eldönteni, milyen cipőt válassz gyermekednek - elmondjuk, mire érdemes odafigyelni!


Szellős és higiénikus


Ha fontos számodra gyermeked egészsége, akkor figyelj a felsőrészre és az olyan anyagokra, melyek gondoskodnak a lábfej megfelelő környezetéről. Milyennek kell lennie egy junior cipő felsőrészének? Tökéletes döntés, ha olyat választasz, amelyik gondoskodik a megfelelő szellőzésről. Vagyis olyat, ami könnyű, légáteresztő anyagból készült, így mozgásszabadságot biztosít, ugyanakkor gondoskodik a természetes szellőzésről. Ilyen például a canvas vagy a textilháló. De ez még nem minden, amit érdemes nagyító alá venned. A cipők nagy részét, köztük a junior modelleket, puha és antibakteriális Ortholite betéttel látták el, mely hatékonyan nyeli el a kellemetlen szagokat. Érdemes olyan junior cipőt választani, amelyikben van ilyen betét.

Egy kis lazaság senkinek nem árt


És itt nem a meglepő dizájnról és az őrült részletekről beszélünk. A gyerekcipő kiválasztásakor érdemes olyat választani, ami minimális mértékben ugyan, de... túl nagy. Igen, ez nem hiba! Attól függetlenül, hogy téli, őszi vagy nyári cipőt választasz. Egy téli cipőnél még inkább az lesz az elvárás, hogy a legújabb trendek kis rajongója vastag, színes zoknit húzzon fel hozzá. De egy kis helynek akkor is lennie kell a saroknál a lábfej és a cipő között. Biztosan azt kérdezed, hogy miért. A válasz az, hogy a gyereklábak nagyon gyorsan nőnek. Ha nem szeretnéd szezononként vagy még gyakrabban cserélni gyermeked kedvenc cipőjét - akkor válassz egy nagyobb junior méretet és ezzel gondoskodj róla, hogy sokáig szívesen hordja majd kedvenc sneakerét. Sőt mi több, ebben az esetben élvezheti a mozgásszabadságot és felszabadultan játszhat a játszótéren is. Meggyőztünk?

A lábujjak biztonsága


Ebben az esetben sem egyedül a trendi dizájn a cél. A merevített és lekerekített orrú gyerekcipők a kényelmet és a biztonságot szolgálják. Mozgás, futás vagy torna közben a talp is mozog, ezért érdemes odafigyelni, hogy a cipő belsejében legyen elég helyük a lábujjaknak. Mi van még? Az energiával teli, fiatal streetwearesek nem figyelnek oda a járdákra, az akadályokra és a többi olyan dologra, aminek eredménye gyakran valamilyen sérülés. Emiatt a megerősített orrú gyerekcipők (pl. az adidas Superstar esetében) gondoskodnak a biztonságról a legérzékenyebb pontokon.


Mostoha körülményekhez készült talp


Mostoha körülményekhez, vagyis... a mindennapokhoz. Jól tudjuk, hogy a gyerekek energiája minden napot akadálypályává tud tenni. Ezért érdemes gondoskodni a megfelelő fejlődésről és játékról. Rugalmasság, tompítás és tapadás - ez a junior cipők három legfontosabb tulajdonsága, melyek megváltoztatják a minőséget. A talp nem lehet sem túl kemény, sem túl puha - nem akadályozhatja a mozgást, de arról is kell gondoskodnia, hogy a lábfej mozgása a lehető legtermészetesebb legyen. Sőt mi több - a gumis külsőtalp hasznos lehet a csúszós talajon. Hogyan válassz akkor cipőt gyermekednek? Okosan! De a fentieken kívül figyelj arra is, hogy a cipő passzoljon gyermekedhez és szívesen hordja. Az érdekes kialakítás és a markáns színek biztosan tetszeni fognak a városi lazaság fiatal rajongóinak. Nézd meg kínálatunkat és hagyd, hogy elcsábítson a tökéletes gyerekcipő!

[script]$(document).ready(function() {$(window).scroll(function() { if ($(window).width() > 1024) {if($(this).scrollTop() >= $('.b-footer').offset().top - 1000) {$('.sidebar').addClass('is-sticky');} }}); });[/script]
×
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});$(document).ready(function() { $('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_loyaltyClubJoin').change(function(){if($(this).is(':checked')) {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').attr('required', '');} else {$('#cart_flow_address_step_loyaltyScheme_consentForm_consent_1704_0').removeAttr('required');}});});[/script]